OVO JE JASAN ZNAK Jedna poruka trenera je rekla sve - Kilijan Mbape napušta PSŽ

18:30 | 10-03-2024

Fudbal 0

Sada je sve mnogo jasnije.

PSŽ
EPA-EFE/YOAN VALAT

Trener Pari Sen Žermena, Luis Enrike, praktično je potvrdio ono što se već šuškalo - da će Kilijan Mbape napustiti klub na kraju sezone i preći u Real Madrid.

Španski stručnjak je nakon meča sa Remsom (2:2) dao izjavu pred kamerama koja jasno ukazuje na rastanak kluba i njihovog najboljeg igrača ovog leta.

Enrike je postepeno počeo da navikava ekipu na igru bez Mbapea, koji je u nedelju uveden sa klupe u 72. minutu utakmice.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KADA JOVIĆ STARTUJE - MILAN POBEĐUJE Rosoneri minimalnim rezultatom slavili i održali mesto u Ligi šampiona

mbape EPA-EFE/Juan Herrero
 

Nakon meča, njegove reči su bile nedvosmislene.

"Mogu samo da poželim Kilijanu Mbapeu sve najbolje u budućnosti. On je neverovatan igrač i još bolja osoba. Želim mu sve najbolje", poručio je Enrike koji je u toku prethodne nedelje već rekao da ekipa "pre ili kasnije mora da počne da se navikava da igra bez Kilijana".

U Ligi šampiona, međutim, situacija je drugačija, te će Mbape biti maksimalno iskorišćen u elitnom takmičenju dok god bude dostupan.

Na konferenciji za medije, Enrike je izjavio da "ne zna i nema odgovor" na pitanje da li će Mbapea koristiti kao rezervu do kraja sezone u Francuskoj.

Bez Mbapea na terenu od samog starta, Parižani nisu uspeli da ostvare pobedu danas.

"Mislim da su svi igrači koji su ušli sa klupe danas odigrali dobro, bili su aktivni, Kilijan takođe. Mogu samo da poželim Mbapeu sve najbolje. Kao igrač je broj jedan, a kao osoba još bolji. Ali to nije tema, tema je tim i problemi u ekipi koje ja moram da rešavam ako postoje. Ja sam tu da dosnosim odluke."

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading