STANOJEVIĆ OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA SVE "GROBARE" Ova pojačanja su prioriteti za Partizan, biće i odlazaka

11:07 | 17-06-2024

Fudbal 0

Obraćanje novog-starog stratega crno-belih.

fkp

Partizan je zvanično počeo pripreme za novu sezonu. Okupljanje je organizovano u sportskom centru "Teleoptik", a o planovima za ovo leto je govorio novi-stari trener crno-belih, Aleksandar Stanojević:

- Plan je da 21. krenemo u Sloveniju. Ovde ćemo raditi par dana. Ima dosta mladih igrača i želim da ih vidim. U odmaklim smo pregovorima oko nekih igrača. Očekujem nove igrače i pojačanja ovih dana. Fokusiramo se na tim i želim da se upoznam sa igačima i da im dam jasnu sliku kako želimo da igramo.

STANOJEVIĆ PROMOVISAN I VEĆ DOBIJA PRVO POJAČANJE Holanđanin blizu Humske?

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je rekao, još uvek ne zna koje igrače će povesti na pripreme:

- Sačekaćemo danas. Neki kllubovi žele naše mlade igrače za pozajmice. Sačekaćemo da vidimo koga ćemo povesti.

Što se tiče pojačanja...

- Prioritet je štoper, "osmica" centralni ofanzivni vezni, u manjku smo sa levim bekovima. To su prioriteti. Imamo nekih želja.

O protivnicima tokom priprema...

- Prezadovoljan sam rivalima. Vrlo teške utakmice, kvaliteta kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvalitetni su protivnici, a videćemo za generalnu probu. Očekujemo nešto jako i atraktivno, videćemo.

Crno-beli imaju samo četiri nedelje da se spreme za novu sezonu:

- Malo nam je vremena naravno. Moramo što pre da krenemo sa nekim stvarima i žurimo u svakom smislu.

Šta se sve promenilo u odnosu na prethodni "mandat" u Humskoj?

- Meni je sve poznato, ali želeo bih da se nešto nadogradi. Ima 80 odsto novih igrača posle samo dve godine od kada sma otišao. To je velika promena. Moj stručni štab se promenio. Videćemo nove stvari i nadamo se dobrim stvarima. Igrači sutra imaju prvi sastanak taktičke prirode. Ovih dana ću pričati sa svakim šta očekujem pojedinačno.

Otkrio je popularni Stanoje i kakav Partizan želi sledeće sezone:

- Partizan mora da bude takmičarski, da igra na rezultat. Nije dovoljno da samo pobeđuješ, mora da se zna i način. Očekujem disciplinovan i agresivan Partizan sa dosta intenziteta. Takav Partizan želim.

Biće i odlazaka...

- Mislim da ćemo da radimo na tome. Moramo da dovedemo neke igrače na tim pozicijama, a onda i da radimo na tome. Prvo to, a kasnije pravimo igru. Meni je lakše da napravim odbranu, nego napad. Odbrana je najlakši deo za trenera.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading