ODLUČIO DA SE POVUČE Hrvat brutalno vređao Srbiju i Orlove", a sada više neće komentarisati utakmice na prvenstvu Evrope

10:52 | 29-06-2024

Fudbal 0

Vređao fudbalere Srbije, a sada više neće komentarisati utakmice na prvenstvu Evrope

Fudbal
Tanjug/Ap

Joško Jeličić, komentator HRT-a, dospeo je u žižu javnosti posle sramnog vređanja fudbalske reprezentacije Srbije, a sve to je izazvalo bes srpske javnosti. 

Ali, nova informacija je da Joško više neće komentarisati utakmice EURO, jer je rešio da prekine saradnju sa HRT-om. 

On je gostovao u Tribina podkastu, gde je istakao da više nema snage da komentariše utakmice sada kada je Hrvatska ispala. 

OČITAO LEKCIJU RADETU BOGDANOVIĆU Dejan Nedić vikao u studiju, ušao u žustru raspravu sa fudbalskim analitičarem (VIDEO)

ytt Printscreen/Youtube
 

Ali, hrvatski mediji takođe ističu da je Jeličić uvek sa svojim izjavama bio na granici šovinizma i rasizma, pa postavljaju pitanje da li se isplati da neko sa takvim stavovima treba da radi na nacionalnoj televiziji i to u "prajm tajmu". 

Nekadašnji igrač Hajduka i Dinama je u centar pažnje došao zbog sramne izjave o srpskoj reprezentaciji pred njihov prvi meč. 

- Što se tiče Srba, što se tiče ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je što su na takmičenju. Neće biti dosadno, pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je i očekivano. Nadam se da se ne raspadaju, onda će biti puno materijala, odavno nismo videli ko je s kim, ko i tako... Šta im je problem, trener im ništa ne donosi za taj tim.

Treba da imaju jasniju hijerarhiju, a ne u smislu ko je veća zvezda. Piksija i njegovih izjava, gledali smo ga kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radeći sve ono što nisu imali dugi niz godina i verovatno nikada neće imati kult reprezentacije - rekao je tada Jeličić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Maxbet
Fudbal

Golovi se broje – VAR ne važi

13:30

1 jul, 2024

Fudbal

Engleska je sinoć imala puno sreće, ali i više iskustva, da minut pred kraj zaustavnog vremena izjednači, a u produžecima povede i pošalje hrabre Slovake kući. I Španija je bila prevelik zalogaj za najveće iznenađenje grupne faze, reprezenataciju Gruzije.

Komentari(0)

Loading