GOTOV SAM, MRTAV SAM Čuveni fudbaler ovim rečima šokirao planetu (VIDEO)

13:25 | 29-06-2024

Fudbal 0

Reči poznatog fudbalera zabrinule sve...

Pogbu čeka duga pauza
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Legendarni fudbaler, Pol Pogba, dao je nedavno intervju posle kog su se mnogi zabrinuli zbog njegovih reči. 

Pogba je tog 20. avgusta 2023. godine, posle utakmice Juventusa protiv Udinezea na kojoj nije igrao, bio podvrgnut testovima na doping. 

Ispostavilo se da je pozitivan jer je u uzorku urina bilo nedozvoljene količine hormona testosterona, što je potvrdio i rezultat B uzorka. 

ALO! TIKET DANA Trijumf će prevagnuti na jednu stranu Alpa, Hamletovska dilema za Dance, ali i domaćina Nemačku

Posledice su bile dalekosežne. Vezista iz Francuske je krajem februara suspendovan iz fudbala na četiri godine. 

Snimak njegovog intervjua je postao viralan na mrežama. 

- Gotov sam. Mrtav sam. Pol Pogba ne postoji više. Više ne znam ko sam. Fudbal je bio moj život i moja strast. Sada osećam kao da sam se izgubio. Oduzeto mi je sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri.

On je naveo da je nepravedno kažnjen. 

- Obavešten sam o odluci danas od Tribunala za antidoping, uveren sam da je presuda nepravedna. Tužan sam, šokiran i slomljeno mi je srce jer sve što sam gradio tokom profesionalne karijere mi je oduzeto. Kada budem slobodan zakonski da pričam, prava priča biće objavljena, ali nikada nisam uzimao suplemente s namerom da bih kršio antidoping pravila. Kao profesionalni sportista nikada nisam učinio ništa da poboljšam svoje izdanje koristeći supstance, nikada nisam iskazao nepoštovanje ili kritikovao sportiste i navijače timova za koje sam igrao ili one koji su bili protiv. Kao rezultat današnje odluke, žaliću se Sudu za sportsku arbitražu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Maxbet
Fudbal

Golovi se broje – VAR ne važi

13:30

1 jul, 2024

Fudbal

Engleska je sinoć imala puno sreće, ali i više iskustva, da minut pred kraj zaustavnog vremena izjednači, a u produžecima povede i pošalje hrabre Slovake kući. I Španija je bila prevelik zalogaj za najveće iznenađenje grupne faze, reprezenataciju Gruzije.

Komentari(0)

Loading