ALO! TIKET DANA Trijumf će prevagnuti na jednu stranu Alpa, Hamletovska dilema za Dance, ali i domaćina Nemačku

11:50 | 29-06-2024

EP2024 0

Sada sledi ono pravo na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

EP 2024
EPA-EFE/Ronald Wittek

Završena je grupna faza na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! 

Sada nas očekuju prava uzbuđenja! Slede utakmice koje su biti ili ne biti za sve preostale učesnike, jer je reč o eliminacionim utakmicama osmine finala! 

Danas su na programu dva duela, najpre od 18 sati igraju Švajcarska - Italija, a večeras od 21 sat Nemačka - Danska.  

Kao i tokom čitavog šampionata, mi vam najavljujemo utakmice i predlažemo kakav tiket da sastavite uz najbolje kvote u "Soccerbet" kladionicama! 

ŠVAJCARSKA - ITALIJA (Subota, 18.00) 

Švajcarska reprezentacija je igrala dobro u grupnoj fazi, osvojili su pet bodova i tako došli do osmine finala. Na drugoj strani, Italijani su se nekako provukli u meču protiv Hrvatske, kada su u poslednjem minutu meča iščupali bod i kao drugi prošli u nokaut fazu. Švajcarcima i te kako leže Italijiani, jer je na poslednjih šest međusobnih duela čak pet puta bilo nerešeno, a Azuri su uspeli da upišu samo jednu pobedu. S obzirom da je ulog ogroman i da je reč o eliminacionoj utakmici, predlažemo da odigrate 0-2 gola na meču.

Predlog: 0-2  Kvota: 1.47 

NEMAČKA - DANSKA (Subota, 21.00) 

Panceri su se plasirali u narednu fazu kao prvi u grupi, dok su Danci posle nerešenog ishoda u meču sa Srbijom, izborili drugi krug i to kao drugi u grupi iza Engleske. Skandinavcima neće biti lako jer igraju sa domaćinom turnira koji će imati veliku podršku sa tribina. Meč se igra u Dortmundu na "Signal Iduna Parku" od 21 čas, a nema sumnje da su domaćini favoriti u ovom meču. 

Predlog: 1 Kvota: 1.68

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading