OPSADA NJUJORKA Argentinci burno slavili pobedu Mesija i družine, a cica golih grudi kraj TV-a...

07:20 | 11-07-2024

Fudbal 0

Zgodna plavuša koja je bila hit na Mundijalu u Kataru ne gleda uživo Kopa Ameriku, možda dođe na finale

Argentinska navijačica Noe

Ni Džo Bajden ni Donald Tramp, čija je Kula, uzgred rečeno, tek 1,5 kilometara udaljena odatle, Tajms skver je klicao Lionelu Mesiju! Dabome, jer je bio prepun Argentinaca...

Navijači Argentine Profimedia
 

„Gaučosi“ su pobedili Kanadu 2:0 na „Mitlajfu“, a plasman u finale Kopa Amerike se, pored ispunjenih tribina u obližnjem Nju Džerziju (80.102), slavio i na centralnom gradskom trgu Velike jabuke, kako zovu najveći grad SAD.

Lionel Mesi AP/Pamela Smith
 

Uživam kao da mi je poslednje

- Svestan sam da su ovo možda moje poslednje bitke na Kopi i zato uživam. Ludilo je šta je ovaj tim uspeo da uradi. Za nas iz stare garde zaista je impresivno da smo s reprezentacijom u još jednom velikom finalu. Ovo je težak kup, temperature su visoke, protivnici jaki i zato je sjajno biti u finalu - rekao je 37-godišnji Mesi, koji je dao 28. gol u poslednjih 25 mečeva za reprezentaciju.

Mesijevi zemljaci koji žive u Americi, plus oni pristigli iz otadžbine obojili su centar Menhetna u plavo-belo. Pred, kako navode mediji, zbunjenim policajcima, koji ipak nisu imali povoda da reaguju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noe ♥️ (@noe.dreams1)

 

Na Tajms skveru, ipak, nije bila Noe. Zgodna plavuša je, zajedno sa zemljakinjom koju zovu Milubarbi, bila hit na Mundijalu u Kataru. Njihovo pokazivanje golih grudi tokom slavlja po osvajanju svetske titule i danas se pominje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noe ♥️ (@noe.dreams1)

 

Međutim, Noe nešto slično nije uradila na Kopa Americi.

Argentinska navijačica Noe Printscreen/Instagram
 

Za Mesija i društvo navija ispred TV-a, zasad. Možda se predomisli i dođe u Majami na finale...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noe ♥️ (@noe.dreams1)

 

Dakle, desetak kilometara dalje od centra Menhetna „gaučosi“ su golovima Alvareza u 22. i prvencem Mesija na turniru u 51. minutu okončali san debitanta na KA. Ujedno, ojadili su čuvenog repera Drejka, koji je uložio 300.000 dolara na pobedu svojih Kanađana. Dobitak bi bio 2,8 miliona!

Navijači Argentine AP/Andres Kudacki
 

Finale je u Majamiju protiv Kolumbije ili Urugvaja (igrali rano jutros), treba li sumnjati da će grad koji je Mesi izabrao za kraj klupske karijere - igra za Inter - biti u obojen u plavo-belo? Uglavnom, „gaučosi“ brane titulu (2021. u Riju savladali Brazil 1:0), a pošto su i važeći svetski prvaci, mogli bi da ponove podvig Španaca koji su od 2008. do 2012. vezali tri trofeja s velikih takmičenja. Tome se nada i jedna Brazilka, ali pošto je verna Leova navijačica, ne čudi to bodrenje...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading