STANOJEVIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI Partizan napada Dinamo sa veoma važnim igračem

19:25 | 22-07-2024

Fudbal 1

Bio je pod znakom pitanja, a sada...

fkp

Partizan je stigao u poljski Lublin gde ga očekuje susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinamo Kijeva. Crno-beli se nadaju da će prirediti iznenađenje, a optimističan je i trener Aleksandar Stanojević, koji je po sletanju održao konferenciju za medije.

PARTIZAN OSLABLJEN U POLJSKOJ Napadač zbog suspenzije ne igra protiv Dinama

Popularni Stanoje je za početak izneo očekivanja pred važan susret:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Retko je dobiti priliku da igrate kvalifkikacije za Ligu šampiona i veoma sam srećan zbog toga. Igramo protiv velikog i dobrog tima, imamo želju da napravimo nešto i sa velikom motivacijom ulazimo u ovu utakmicu - izjavio je Stanojević, pa dodao:

- Ovo je totalno drugačija utakmica, drugačijeg profila i ne može da se poredi. Pričali smo oko nekih stvari ali više smo se fokusirali na Dinamo, a ne na utakmicu sa Napretkom. Važno nam je da ostanemo u aktivnom rezultatu za revanš u Beogradu.

Potom je ukratko analizirao Dinamo Kijev:

- Izuzetno su fizički dominantna ekipa, brza i direktna. Videli smo neke stvari, ali imaju i onih određenih mana. Dosta intenzivna utakmica nas očekuje i moramo obratiti pažnju i ostati fokusirani sve vreme - istakao je Stanojević.

Za kraj je saopštio sjajne vesti za Partizan, pošto se Gajas Zahid vraća u sastav:

- Gajas Zahid je spreman za sutra, na njega računam. Svi su spremni, videli ste sastav koji sam poveo u Poljsku. Nikolić ima karton iz prethodnih evropskih takmičenja, tako da videćemo koliko je ko spreman - objasnio je Stanojević.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Jovica milenković

22.07.2024 20:47

Partizan napadam i propada