NIŠTA OD ZVEZDE Olimpija ne da Elšnika

17:35 | 23-07-2024

Fudbal 0

Reprezentativac Slovenije i igrač ljubljanske Olimpije Timi Maks Elšnik, neće pojačati Crvenu zvezdu.

Timi Maks Elšnik

Crveno-beli su za Slovenca nudili dva miliona evra, ali je Olimpija odbila tu ponudu.

Predsednik Ljubljančana Adam Delijus je u izjavi za slovenački portal "Sport 24" izjavio da Elšnik nije na prodaju u ovom trenutku.

- Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija - jasan je Delijus.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Timi Maks Elšnik je pružao odlične partije u dresu reprezentacije Slovenije na Evropskom prvenstvu i sa svojim timom je stigao do osmine finala. 

Pored Zvezde, interesovanje za Elšnika su pokazali Dinamo iz Zagreba i Hajduk iz Splita, kao i italijanska Piza, ali "desetka" Olimpije ipak ostaje u Ljubljani.

- Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred - podvukao je Delijus.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading