"OVO NAM JE POKAZALO GDE SMO" Stanojević priznao u kakvom je stanju Partizan: OVO je prelomilo utakmicu

22:28 | 23-07-2024

Fudbal 0

Strateg crno-belih vidno razočaran.

epa

Danima će se pričati o katastrofi koju je Partizan doživeo u Lublinu, gde je deklasiran u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od strane Dinamo Kijeva.

BRUTALAN ŠAMAR UKRAJINACA CRNO-BELIMA Najubedljiviji poraz Partizana u poslednjih 40 godina

Očekivano, trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, bio je razočaran izdanjem svojih izabranika, te je u mračnom tonu prokomentarisao gde se trenutno nalazi njegov tim:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Razočaravajući rezultat. Primili smo golove lako. Ovo je bila druga brzina igrača Dinama. Pokazali su koliko su ispred nas. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari, da probamo da dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Kvalifikacije... Daleko znači - rekao je Stanojević u uvodnoj reči na konferenciji, pa dodao:

- Ovo se ozbiljnim ekipama ne dešava. To je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal. Kontrolisali su igru, ali smo za pet minuta primili tri gola. To je totalno preokrenulo utakmicu. Kasnije smo probali da se vratimo, ali su ritmom, brzinom jednostavno nas mučili i prelomili utakmicu.

Potom je istakao da sastav nije dovoljno snažan:

- Za ovaj nivo takmičenja su nam potrebni fizički moćni i fizčki brži igrači nego što mi trenutno imamo. To smo govorili na početku, jednostavno je brzina u igri i u oldukama mnogo brža sa njihove strane i to je suština i razlika između dve ekipe.

Kako je otkrio, igrači su bili u šoku na poluvremenu:

- Bio je šok, igračima smo rekli da pokušamo da postignemo gol, ostanemo u igri, napravili smo neke izmene, pokušali da uradimo to. Oni su dali gol plus, uspeli smo mi da smanjimo, međutim nismo izdržali njihov ritam i brzinu.

Nije optimističan za revanš meč u Beogradu:

- Teško je stići, ne samo golovi... Da izvučemo pouke i vidimo šta donosi ovakvav nivo takmičenja, da ne možemo na ovakav način i moramo nešto da promenimo, to su naše pouke koje smo znali pre ovoga. Pokušavamo da se pojačamo na nekim pozicijama. Radom i vremenom, kojeg nema u fudbalu, mi moramo da strpljivi i da nastavimo da radimo i da dođemo do onoga do čega želimo.

Za kraj je istakao da je rezultat bio realan:

- Prvo poluvreme smo bili slični, ali oni su brzo dali tri gola i to je promenilo ritam utakmice. Defintiivno je Dinamo bio mnogo bolji od nas i brži i jači fizički i mislim da je ovo realna situacija.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading