"BIO SAM VEOMA LJUT" Ukrajinski igrač šokirao mržnjom prema Srbiji i Partizanu: Ova zemlja i ovaj klub...

20:52 | 24-07-2024

Fudbal 0

Neverovatno šta sebi dopuštaju.

epa

Po svemu sudeći, Dinamo Kijev je imao motiv više protiv Partizana u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, ukrajinski fudbaleri ne mogu da oproste crno-belima što su bili deo "Bratskog kupa" u Moskvi, pa im je sva mržnja prema klubu isplivala na površinu.

PARTIZAN JE JEDNA TRAGEDIJA Bivši predsednik zagrmeo, udario nikad jače posle debakla

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovu konstataciju je potvrdio i član Dinama, Vladislav Kabajev, koji je posle meča dao skandaloznu izjavu za sajt "Dinamo Kijev.ua":

- Emocije su splasnule odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, jer kada smo izašli na teren, znali smo protiv koga igramo - ova zemlja i ovaj klub podržavaju rat protiv Ukrajine. Mislim da su navijači videli sa kakvim očima smo izašli na ovaj meč i mislim da smo dali sve što smo mogli na terenu. Dali smo treći, četvrti gol, ali ipak nismo stali. Pritiskali smo, hteli smo da naši navijači i branitelji osete emociju, da uradimo nešto pozitivno za njih - rekao je, pa dodao:

- Ne može da bude bolje! Ponavljam, važnu ulogu je odigrao faktor što je protivnik iz Srbije. Za sebe mogu da kažem: ‘Izašao sam na teren veoma ljut!’ Nije bilo važno ko će postići gol, cilj je bila pobeda, po svaku cenu - poruka je Kabajeva.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading