KAKVA LUDNICA NA "MARAKANI" Zvezda se vratila iz ponora, ali opet kiksnula - Mladost iščupala bod u Beogradu

22:02 | 27-07-2024

Fudbal 0

Neverovatna utakmica na najvećem srpskom stadionu.

ata

U drugom kolu Superlige Srbije se dogodilo najveće iznenađenje u dosadašnjem toku šampionata, pošto je Mladost iz Lučana na stadionu "Rajko Mitić" uspela da izvuče bod protiv moćne Crvene zvezde. Semafor najvećeg srpskog stadiona je pokazivao 2:2 (0:2).

Iako su domaći napadali čitavim tokom susreta, pravi šok su doživeli kada je Ibrahima Endiaje postigao za vođstvo "plavih" u 18. minutu, a da stvar bude još više iznenađujuća, Nikola Ćirković je udvostručio u 38.

Tokom drugog poluvremena, Mladost se relativno uspešno branila. Bar do trenutka kada je Uroš Ljubomirac bez razloga krvnički startovao na In Boma Hvanga i dobio direktni crveni karton.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je vreme odmicalo, tako je pritisak Zvezde bivao sve jači. Duarte je onda smanjio zaostatak svog tima u 85. minutu, da bi nedugo zatim, u 91. izjednačio Šerif Endiaje. Napadao je srpski šampion do poslednje sekunde, stvara šanse, ali je svemogući golman Saša Stamenković bio neprikosnoven i najzaslužniji je što Mladost ide kući sa velikim bodom.

MILOJEVIĆ PRED MLADOST Otkrio ko je još povređen, a imao je posebnu poruku za Partizan, Vošu i Radnički

 

Crvena zvezda - Mladost 2:2 (0:2)

Strelci: Duarte 85', Endiaje 91' - Endiaje 18', Ćirković 38'

Stadion: "Rajko Mitić"; Gledalaca: TBD; Sudija: Milan Ilić (Ćuprija)

KRAJ UTAKMICE

97. minut - Još jedna velika šansa za Zvezdu, centaršut sa desne strane, Spajić je odigrao glavom, ali je loše šutirao.

91. minut - GOOL! Endiaje je glavom savladao Stamenkovića, ludnica na "Marakani". Izjednačenje!

91. minut - Kakva šansa za Zvezdu, visi gol u vazduhu, ali je Stamenković nestvarno zaustavio pokušaj Endiajea.

85. minut - GOL! Duarte je pokazao kako ume da igra glavom. Dobio je sjajan centaršut direktno na čelo, "trznuo" je i matirao golmana Stamenkovića. Prava drama na "Marakani".

76. minut - Kolosalna šansa za Zvezdu! Katai je pokušao glavom, a lopta je prošla veoma blizu desne stative.

68. minut - Ljubomirac je izuzetno oštro startovao na Hvanga, pa mu je sudija Ilić dodelio crveni karton! Mladost u nastavku meč s igračem manje.

65. minut - Ndiaje je imao novu šansu da da gol Mladosti, ali se ponovo spetljao, pokušao da odloži loptu za Hvanga i to je veoma loše uradio. Kasnije je Spajić šutirao sa distance, ali samo u golmana Stamenkovića.

61. minut - Najbolja šansa za Zvezdu u drugom poluvremenu, duga lopta za Duartea na desnoj strani, koji je sjajno gađao dalji ugao gola, ali je golman Stamenković još jednom bio maestralan.

57. minut - Velika šansa za Zvezdu, posle kornera je nastala gužva u kaznenom prostoru Mladosti, crveno-beli su imali dva šuta na gol, ali su oba bila izblokirana.

52. minut - Dobro kombinuje Zvezda i dalje ima inicijativu, ali nikako da uđe u kazneni prostor, pa je tako Hvang pokušao sa distance, ali je bio neprecizan.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Dalsio je šutirao, ali veoma slabo pored desne stative. Zvezda ima posed lopte, ali sa njome ne radi ništa korisno za sada.

41. minut - Dobar napad Zvezde, duga lopta do Kataija, koji ju je glavom prosledio do Šerifa, a ovaj do Ilića, koji je slabo šutirao sa oko 16 metara.

38. minut - GOL! Hvang je napravio faul na ivici kaznenog prostora Zvezde, Pejović je izveo slobodan udarac, golman Ilić je dobro odbranio, ali se lopta odbila do Ćirkovića koji je glavom postigao gol! Senzacija na "Marakani"!

30. minut - Dve uzastopne šanse za Zvezdu. Prvo je Katai sjajno probio po levoj strani, izborio se za prostor, ali ugao nije bio idealan, pa je golman Stamenković odbranio. Potom se lopta odbila na desnu stranu, bio je sjajan centaršut za Pumu, koji je slabo odigrao glavom i učinio da se protivnički čuvar mreže proslavi.

18. minut - GOL! Kakav šok na najvećem srpskom stadionu, gosti vode! Endiaje je bio strelac za Lučance! Sudija je morao da se konsultuje sa VAR-om oko potencijalnog ofsajda, ali se ispostavilo da je pogodak bio čist, pa je slavlje Mladosti moglo da počne.

11. minut - Puma je iznenada dobio prostor ispred kaznenog prostora Mladosti, šutirao je sa oko 20 metara, ali pravo u golmana Stamenkovića.

20.03 - Počela je utakmica.

19.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti. Uz sport.alo pratite uživo dešavanja iz Beograda.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading