HOLANĐANI SU IPAK MNOGO BOLJI Hrabra Vojvodina ispala od Ajaksa

21:57 | 01-08-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Vojvodine eliminisani su od Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Vojvodina - Ajaks

Srpski tim je u revanš utakmici izgubio od Holanđana sa 3:1, pa četvorostruki prvak Evrope posle pobede u prvom meču od 1:0, ukupnim rezultatom 4:1 prolazi u narednu rundu.

U prvom poluvremenu je naš predstavnik bio ravnopravan sa slavnim holandskim klubom. Oba tima su imala svoje šanse, ali posle 45 minuta nije bilo golova.

Ajaks stiže do prednosti u 53. minutu golom Josipa Šutala. Voša je odmah uzvratila i samo šest minuta kasnije dolazi do izjednačenja autogolom upravo Šutala. Tada su Novosađani krenuli po još jedan gol kojim bi stigli do poravnanja u ukupnom skoru, ali bez uspeha, Ajaks je u završnici utakmice preko Hata i Traorea postigao dva gola i potvrdio plasman dalje.

Vojvodina može biti prezadovoljna izdanjem u ovom dvomeču i sada se seli u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije gde će igrati protiv slovenačkog Maribora.

 

VOJVODINA - AJAKS 1:2

Stadion: "TSC Arena" (Bačka Topola)

Sudija: Arda Kerdešler (Turska)

Utakmica je završena, Vojvodina je eliminisana

90+5 - Gol! Ajaks stiže i do trećeg gola, strelac je Traore.

88. minut - Sjajni Sičenje ponovo spašava svoj tim i interveniše sa gol linije.

85. minut - Gol! Ajaks vodi 2:1 i gotovo izvesno stavlja tačku na ovaj dvomeč. Hato je sjajno šutirao sa ivice šesnaesterca, Carević je bio nemoćan.

79. minut - Sada je bilo opasno. Hato je šutirao iz velike daljine, lopta je prošla malo pored desne stative.

78. minut - Sve manje vremena za Vojvodinu. Domaći tim mora da postigne još jedan gol kako bi izborio produžetke.

66. minut - Udarac Van den Bomena van kaznenog prostora. Carević je sigurno intervenisao

59. minut - GOOOOOL!! Vojvodina ekspresno stiže do izjednačenja. Nikolić se po ulasku igru odmah ubacio po desnoj strani i uputio loptu u šesnaesterac, a ona je zakačila Šutala i završila u mreži. Srpski tim je još uvek u igri.

53. minut - Gol! Ajaks vodi u Bačkoj Topoli, Josip Šutalo je strelac. Apkom je posle kornera uputio udarac sa 10 metara, Carević je to odbranio, ali je hrvatski fudbaler bio na pravom mestu i iz odbitka zatresao mrežu. Teška situacija za Vojvodinu koja je sada blizu ispadanja.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45. minut - Kraj prvog poluvremena. Kao i u prvoj utakmici, Vojvodina pruža dobar otpor četvorostrukom šampionu Evrope. I jedni i drugi su imali nekoliko odličnih prilika, ali ipak nije bilo golova.

45+3 - Odlična prilika za Vojvodinu. Nakon odlično istrčane kontre Seri je proigrao Ivanovića koji je šuturao pored gola.

45. minut - Četiri minuta nadoknade u prvom delu.

42. minut - Problem za Vošu. Vukanović se posle duela sa Šutalom požalio na bol u kolenu i nedugo zatim je morao da napusti teren. Umesto njega u igru je ušao Mihajlo Ivanović.

37. minut - Prvi žuti karton i za domaći tim. Dobio ga je Aleksa Vukanović.

33. minut - Ogromna šansa za Ajaks! Šutalo je petom preusmerio nabačenu loptu na petercu. Carević je već bio savladan, ali je Sičenje intervenisao u poslednjem trenutku i sprečio vođstvo gostiju.

31. minut - Korner za Vojvodinu, ali je Pasver lako uhvatio loptu nakon centaršuta.

30. minut - Prvi žuti karton na utakmici i to za holandski tim. Zaradio ga je Tejlor.

23. minut - Gosti su izveli dva kornera, ali bez opasnosti za odbranu Vojvodine, a zatim je usledila kontra domaćih. Bamidele se zaleteo ka golu Ajaksa, ali je Rasmusen dobro reagovao i sprečio moguću šansu za našeg predstavnika.

16. minut - Moglo je da bude opasno po domaći tim. Renš je probio po desnoj strani i dodao loptu Fic Džimu. On je uputio udarac koji su defanzivci Vojvodine izblokirali. Korner za Ajaks.

7. minut - Prvi opasan napad Vojvodine. Bamidele je ušao u kazneni prostor i uputio udarac. Međutim, Pasver je to odbranio.

1. minut - Utakmica je počela!

19.21 - Pobednik ovog meča će u trećem kolu igrati sa pobednikom meča Panatinaikos - Botev, dok će se poraženi preseliti u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije, gde će se sastati sa boljim iz meča između Maribora i Univerzitatee iz Krajove. 

19.19 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kome se sastaju Vojvodina i Ajaks. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Bačke Topole.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading