IBRAHIMOVIĆ "ODLEPIO" ZA PAVLOVIĆEM Postaće miljenik navijača, ima taj bezobrazluk

18:40 | 08-08-2024

Fudbal 0

Samo reči hvale od legendarnog fudbalera.

Zlatan Ibrahimović

Strahinja Pavlović je ostvario transfer karijere prelaskom u veliki Milan, gde će imati priliku da igra fudbal na izuzetno visokom nivou.

PUČE BOMBA Pavlović novi igrač evropskog giganta koji merka još jednog Srbina

Povodom njegovog dolaska je priređena konferencija za medije, na kojoj se pojavio i Zlatan Ibrahimović. Srpski reprezentativac je otkrio da je presudnu ulogu u transferu imao upravo Šveđanin:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Zlatanov uticaj bio je ključan za mene. Nakon prvog kontakta, momentalno sam shvatio da je Milan sjajan klub. Što sam više razgovarao sa Zlatanom, bio sam sve ubeđeniji da ću doći ovde. Shvatio sam koliko me je klub želeo", rekao je Strahinja.

Potom se oglasio Ibrahimović:

- Prema izveštajima našeg skauting tima, Pavlović je perfektan igrač. Pratili smo ga prilično dugo i na kraju nas je sve ubedio da je on taj. Agresivan je, levonogi fudbaler, a u našoj odbrani jedino je Teo igrao levom nogom. Ima ispravan stav, a to je ono što želimo. Bio nam je neophodan neko ko ima sportski bezobrazluk, a Pavlović je pravi za ovaj tim - rekao je Ibra, pa nastavio: 

- Fonseki se izuzetno dopada, mlad je i ima mnogo prostora za napredak. Ima iskustva u Ligi šampiona i međunarodnom fudbalu. Uradili smo sve kako bismo ga doveli. Siguran sam 200 odsto da će biti ljubimac navijača. Ulazi u svaki duel čitavim srcem, a publika oseća kada dajete 200 odsto sebe. Govorim to kao bivši fudbaler. Dobrodošao u Milan, Strahinja Pavloviću.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading