STANOJEVIĆ OTVORIO KARTE: Saldanja sigurno ide, trebaju nam hitno dva pojačanja

19:01 | 10-08-2024

Fudbal 0

Trener crno-belih najavio meč sa IMT-om.

Aleksandar Stanojević

U Evropi je Partizan inferioran, ali je zato na domaćem koloseku - dominantan. Jedini su crno-beli u Superligi sa maksimalnim učinkom posle tri kola. I žele tako da nastave i u okršaju sa IMT-om.

Najavio je taj meč trener Partizana Aleksandar Stanojević.

- Gedao sam njihove utakmice protiv nas prošle sezone, upoznat sa njihovim igračima, trenerom. Što se mene tiče, mi smo se spremili za sve detalje. Odmah posle Lugana readili smo pripremu za IMT. gramo u Zaječaru na jednom lepom stadionu, nadamo se da će doći dosta publike da nas podrže. Kadrovska situacija je dobra, imamo malo problema sa Saldanjom. Moramo nešto da promenimo, s obzirom da  igramo na dva fronta, ne želimo da odlažemo utakmice. Očekujemo dobru utakmicu protiv nadahnute ekipe koja igra sa dosta intenziteta. Ima dosta naših igrača koji igraju tamo, nadam se da će navijači uživati.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada se već Stanojević dotakao Saldanje, poručio je da Brazilac sigurno napušta klub.

- Oseća posledice utakmice, a sa druge strane jasno je da odlazi, da je rastrzan. Nije lako, ali dobro se ponaša. Videćemo kako ćemo i šta ćemo u narednim utakmicama.

Ističe trener Partizana da se vidi mali pomak u igri tima, ali još uvek nedovoljan.

- Mali pomak, mi igramo kod kuće i nismo izašlu u totalni visok presing onako kako radimo to. U ovom trenutku ne možemo da igramo onako kako ja hoću, tako da iz tog razloga kažem da je mali pomak. Kada igrate na svom stadionu morate da igrate otresitije i ofanzivnije. Očekujem da igramo kao u mom prošlom mandatu, ako se sećate protiv Sparte iz Praga kako smo igrali. Napravili smo priču koju smo želeli, falili su nam samo golovi. Što se tiče domaćeg prvenstva, imamo svoj način igre koji smo imali u prethodne dve utakmice. Protiv Napretka nismo bili na nivou, na Ubu i protiv Železničara smo bili na nivou. Videćemo koliko ćemo i osvežiti kadar i koliko možemo da pružimo.

Stanojević Alo! Vladimir Marković
 

Podvukao je Stanojević da klub do kraja prelaznog roka traži još tri pojačanja, a da bi on lično voleo da dvojica igrača dođu što pre.

- Želim da imam dve ekipe po 10 igrača, na svakoj poziciji po dva igrača, dajem im poverenje, nikada ne znate ko može da se povredi, ko može da vam zatreba. Ne znate ko će u kakvoj formi da bude. I u mom prošlom mandatu smo stalno mešali i kombinovali. Ne bojim se promena, želim da naš stil igre bude uvek isti. Nedostaju nam tri igrača, ali nam dva hitno trebaju. Radimo na tome, da bi mogli u svakom smislu da imamo ekipu za bilo koje takmičenje.

Ako zanemarimo dvomeč sa kijevskim Dinamom, odbrana Partizana je sasvim dobro izgledala na svim preostalim utakmicama.

- To nam je bila ideja da defanzivno dobro igramo i probamo tranzicionu igru. Takve su trenutno naše mogućnosti. Drago mi je da su bili disciplinovani. Lugano je dao Feneru 4 gola, lako ulaze u 16 metara, mnogo su pokretljivi. IMT ima pokretljivee i brze igrače. Umeju da budu nezgodni.

Za kraj je Stanojević poručio da nije baš zadovoljan što će ekipa morati da putuje u Zaječar na utakmicu.

- Lepše mi je da igrami na novom stadionu u Zaječaru nego na lošem terenu. Nije nam drago što moramo da putujemo. Zadovoljan sam što igramo u Zaječaru, očekujem lep ambijent.

Duel IMT - Partizan na programu je sutra od 20 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading