MURINJO U SVOM STILU Portugalac okrivio sudije za ispadanje Fenera

15:02 | 14-08-2024

Fudbal 0

Nije dao konkretan odgovor, ali je svima jasno šta je mislio

Žoze Murinjo

Fudbaleri Fenerbahčea ispali su od Lila u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Frncuski tim je prošao dalje zbog gola u 118. minutu iz penala. Penal je dosuđen nakon sporne situacije i VAR provere

Posle utakmice, trener turskog tima Žoze Murinjo nije želeo dirketno da optuži sudije za eliminaciju i ostao je nedorečen.

- Mi ne bismo nikada osvojili Ligu šampiona. Ne bismo ni igrali finale Lige šampiona - kaže u svom stilu Murinjo.

- Ali idemo u Ligu Evrope a u Ligi Evrope ako - ako - ne želim da nastavim misao. Preferiram da ostane na "ako" - ostao je "zagonetan" Portugalac.

Brzo se nadovezao:

- Ako možemo da napravimo veliki rezultat u Ligi Evrope. ako, ako, ako. Ali mi možemo da napravimo velike stvari u Ligi Evrope ako... Ne mogu da govorim dalje od tog ako. Ako nastavim biću u nevolji.

Na pitanje novinara šta je mislio pod time što je rekao, imao je spreman odgovor. Podsetio je na finale Lige Evrope koje je igrao sa Romom i poraz posle kojeg je engleskog sudiju Entonija Tejlora čekao na parkingu stadiona nakon meča. Da se "objasni" sa njim.

- Ako želite da znate nešto više o ovom "ako" pozivam vas da pogledate opet meč Rome i Sevilje, finale Lige Evrope 2023. godine i  shvatićete šta znači ovo ako.

Engleski mediji su se setili da je Murinjo slične izjave i izbor reči imao još u vreme kada je vodio Čelsi, 2014. godine, posle poraza od Aston Vile.

- Preferiram da ne pričam. ako prgovorim, biću u velikoj nevolji. U velikoj nevolji. A ne želim da budem u nevolji - rekao je tada Portugalac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading