"DINAMO JE JAČI, NE MOŽEMO SE POREDITI" Hajduk već odustao od titule?

16:07 | 18-08-2024

Fudbal 0

Splićani su veoma loše počeli ovu sezonu

huligani

Hajduk iz Splita je imao velike ambicije ovog leta. Doveden je Ivan Rakitić, spekulisalo se i dolasku Edina Džeka, navijači su verovali da je konačno došlo vreme za titulu. Međutim, trenutno dosta toga ne štima u Splitu. Ivan Perišić je napustio klub nakon što ga je Gatuzo odtsranio iz tima, a ni rezultati nisu u skladu sa očekivanjima. 

Hajduk je ispao od Ružomberoka i to pred svojim navijačima i tako završio sa Evropom, dok je i u hrvatskom šampionatu napravljen veliki kiks protiv Lokomotive (1:1). Zbog loših rezultata ambicije kluba su opale, a to je potvrdio i sportski direktor Nikola Kalinić.

- Kako ćemo da obećamo titulu, a ispali smo od Ružomberoka? Nema smisla takva priča. Dinamo ima jaču ekipu, kvalitetniji su i nemamo se šta porediti - istakao je Kalinić.

On je istakao i da Hajduk mora gledati samo sebe.

- Da idemo utakmicu po utakmicu i da pokušamo da pobeđujumo. Da pokušamo da uđemo u pobednički ritam. Obećanja u fudbalu nema. Šta ćemo govoriti gde ćemo biti za godinu dana? Moramo svi dati više da se opravda Hajdukov dres. Težak je Hajdukov dres, svi moraju biti toga svesni. Ovde se samo pobede i prva mesta priznaju - zaključio je Kalinić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading