NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN Kapiten blizu odlaska iz Humske?

16:47 | 25-08-2024

Fudbal 0

Svetozar Marković bi uskoro mogao da napusti klub.

Svetozar Marković

Na svim nivoima su problemi u Partizanu. Igračkom, organizacionom, finansijskom, taktičkom, omladinskom... Ali, oni bi mogli uskoro da postanu još i veći pošto se sprema odlazak kapitena Svetozara Markovića!

Kako javlja Telegraf, za 24-godišnjaka su stigle dve ponude na adresu crno-belih. Jedna je od člana Primere Rajo Valjekana, a druga od Makabi Tel Aviva!

Ponude se drastično razlikuju, jer Rajo Valjekano, zbog dodatno pooštrenih pravila finansijskog fer-pleja u Španiji, za početak može da ponudi pozajmicu sa otkupom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sa druge strane Makabi je naoko izdašniji, Izraelci žele transfer odmah, ali ne bi baš previše da plate. Ta prva ponuda jedva da je prešla pola miliona evra i glatko je odbijena, no, priča je nastavljena i još uvek traje.

Svetozar Marković AP Photo/Darko Vojinovic
 

Ono što dodatno sve komplikuje je činjenica da Partizan zaradu od transfera Markovića mora da deli sa grčkim Olimpijakosom koji je zadržao pravo na 50 odsto ekonomskih prava kada je igrača pustio nazad u Humsku.

Dodatno, crno-beli nikako ne smeju da puste Markovića kao slobodnog igrača pošto bi u tom slučaju plaćali dodatne "penale" grčkom gigantu.

Takođe, prelazni rok u Španiji traje do 30. avgusta, što znači da Partizan ne bi imao previše vremena da dovede zamenu za Markovića.

Ukoliko pak odluče da momka iz Biljeljine prodaju izraelskom velikanu, imaće daleko duži rok za nalaženje zamene pošto tamo prelazni rok traje do 18. septembra.

Dani velikih odluka su u Humskoj...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading