ŠPANIJA JE NAJBOLJA NA SVETU Lukić ima samo reči hvale za "crvenu furiju", ali...

19:02 | 04-09-2024

Fudbal 0

Fudbalski reprezentativac Srbije Saša Lukić izjavio je danas da je Španija trenutno najbolja selekcija na svetu, ali je dodao da se "orlovi" neće samo braniti i da će pokušati da ostvare što bolji rezultat protiv aktuelnog evropskog šampiona.

Lukić


Srbija će 5. septembra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Španiju u meču prvog kola grupe A4 Lige nacija.

- Videli smo na Evropskom prvenstvu da je Španija prikazala najbolji fudbal i zasluženo osvojila titulu. Oni su trenutno najbolji na svetu. Igrao sam protiv njih 2017. godine na Evropskom prvenstvu za mlade i veliki broj igrača je sad u tom timu - rekao je Lukić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi. 

Lukić se osvrnuo i na otkaze reprezentativaca Srbije zbog povreda. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Liga nacija je novo takmičenje i veoma je važno za nas. Mladi igrači koji su nam se priključili imaju ogromnu želju da nam pomognu i budu važan deo tima. Nema potrebe pričati o igračima kojih nema, bez njih se mora. Svi smo mi zamenljivi, samo reprezentacija ostaje. Verujem u ovu ekipu i srećan sam što sam ovde - dodao je Lukić.

On je na kraju rekao da Srbija ne sme isključivo da se brani protiv Španije. 

- Od kada sam u reprezentaciji mi smo uvek želeli da pobedimo svakoga, bez obzira na ime rivala. Ne znam kakvu će selektor da napravi taktiku, to je na njemu, ali znam da ćemo pokušati da napravimo što bolji rezultat - zaključio je Lukić. 

Srbija će 8. septembra u drugom kolu grupe A4 LN gostovati selekciji Danske u Kopenhagenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading