STIGLA KAZNA ZA NAPAD NA SUDIJU Lola Smiljanić izazvao skandal, oglasio se Fudbalski savez Srbije

17:04 | 05-09-2024

Fudbal 0

Proteklog vikenda se dogodio nezapamćeni incident.

Milan Smiljanić i Andrija Kaluđerović

Milan Smiljanić se našao na udaru javnosti pošto je napao sudiju tokom omladinskog derbija između Partizana i Crvene zvezde. 

U vezi sa time se oglasio i Fudbalski savez Srbije, koji je objavio na koji način će biti kažnjen popularni Lola. Saopštenje prenosimo u celosti:

TAJNA BROJA 99 Smiljanić i Kaluđerović u redakciji Alo najavili večiti derbi: Srećno, i da izgubite (VIDEO)

- Milanu Loli Smiljaniću dva meča suspenzije! Trener omladinaca Partizana će morati u kasu FSS da uplati još 30.000 dinara zbog ulaska u konflikt sa sudijama na utakmici protiv Crvene zvezde Milan Lola Smiljanić trener omladinaca Partizana kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor. Na istoj utakmici isključeni su predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović. Oni će biti iza ograde u narednom kolu - piše u objavi i dodaje se:

- Din Crnovršanin omladinac Novog Pazara dobio je drugi žuti odnosno crveni karton na susretu sa IMT-om.Talentovani fudbaler neće biti u protokolu protiv Radničkog 1923. U konkurenciji kadeta po meč suspenzije zaradili su dvojac iz Crvene zvezde, Nemanja Jevđić i Milan Ćopić. Pomenuti dečaci su pre vremena završili duel sa Partizanom na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić iza južne tribine, zaradivši dve javne opomene odnosno direktan crveni karton - stoji u objavi Instagram stranice Omladinske lige Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oml_adinskeligesrbije

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading