HVANG I SEOL NA VEČERI Ako ovo ne uradiš u Zvezdi, nećeš moći da se vratiš kući

07:36 | 10-09-2024

Fudbal 0

Južnokorejski reprezentativac Hvang In-Beom odlučio je da napusti Crvenu zvezdu i pređe u Holandiju i potpiše za Fejnord

Hvang in-Beom

Koliko je njegov odlazak teško pao samom klubu i navijačima, toliko i saigračima. Pre svega zemljaku Seolu koji će po povratku sa reprezentativne pauze prvi put biti bez sunarodnika kojimu je, prema sopstvenom priznanju, i te kako pomagao kada je u pitanju život u Beogradu.

Hvang i Seol su tokom ovih septembarskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nastupali za Južnu Koreju, ovaj drugi je stigao i da se povredi, a u međuvremenu su pred kamerama vodili zanimljiv razgovor koji je uključivao i Zvezdu.  

UTAKMICA PUNA EMOCIJA Navijači Zvezde se oglasili pred meč sa Napretkom, pomenuli i Boru Đorđevića

- Moraš da osvojiš duplu krunu sa Zvezdom. Ako to ne učiniš, aerodrom će biti zatvoren i nećeš moći da se vratiš kući - našalio se Hvang sa levim bekom, na šta je ovaj izvratio: 

- Ti nikada nisi osvojio KL1 titulu, zar ne?

Hvang kaže "ne, nisam", dok se Seol osmehuje i pecka ga jer je on uspeo u tome da se okiti titulom prvaka Južne Koreje. 

Potom je sam Seol podelio svoje zapažanje o kulturnim razlikama između evropskih i korejskih igrača u Zvezdi.

- Razlika je u tome što, iako naše ekipe takođe imaju strategije koje postavlja trener, igrači ih ne prate tako strogo kao što je to slučaj u Koreji. To mi je bilo prilično teško. Ovde su individualni kvaliteti mnogo izraženiji.

Hvang je na to dodao:

- Ali mislim da je zato i njihovo zanimanje za azijske igrače, posebno iz Koreje ili Japana. Tendencija nam je da dobro pratimo uputstva i igramo u skladu sa onim što se od nas traži. Zato su korejski igrači cenjeni, oni su marljivi i pouzdani. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading