JOVIĆ PRIČAO AMERIKANCIMA O OLIMPIJSKIM IGRAMA "Pešić je želeo da budem tu, iako nisam bio na 100 posto"

23:51 | 12-09-2024

Košarka 0

Zanimljiva izjava mladog košarkaša.

košarka

Nikola Jović i reprezentacija Srbije nisu imali sreće, pošto je mladi košarkaš u Pariz na Olimpijske igre otputovao rovit, neoporavljen od povrede u potpunosti.

Uprkos tome, "orlovi" su ostvarili sjajan uspeh tako što su osvojili bronzanu medalju, iako su možda mogli i do zlatnog odličja, da nisu drastično oštećeni protiv SAD u polufinalu.

OVOLIKO SE NIJE OBRADOVAO NI KADA JE OSVOJIO MEDALJU Jokić uživa na mestu koje najviše voli, ćerka Ognjena ukrala šou (FOTO)

Kako bilo, spomenuti reprezentativac je otvorio dušu američkim medijima, kojima je objasnio šta se tačno dešavalo:

- Imao sam malu frakturu. Nije bilo normalno iščašenje skočnog zgloba, već mali prelom. Uradio sam magnetnu rezonancu i sve ostalo što je bilo potrebno, tako da niko nije bio siguran da ću uopšte biti na Olimpijskim igrama. Ali, moj najveći cilj je bio samo da odem tamo, da budem uz tim i pomognem koliko god mogu. Odleteli smo u Francusku i znao sam da nisam u sjajnoj formi, jer dugo nisam igrao. Moje stopalo možda nije bilo spremno za značajnu ulogu, svi smo to znali, ali trener je razumeo. I pored toga je želeo da budem tamo, verovao je da mogu da pomognem barem malo, to sam i uradio.

Pažljivo se pratilo Jovićevo zdravstveno stanje:

- Posle svakog treninga se brinemo oko toga da mi je stopalo u redu, jer ova povreda nije bila šala i ne želimo da pravi probleme. Tako da tokom trening kampa neću sedeti, samo ćemo da se pobrinemo da sve bude dobro. Ako nešto počne da boli, usporiću. Ali, mislim da se to neće desiti, jedva čekam da budem 100 odsto i da pružim sve što mogu.  

Za kraj razgovora Nikola Jović je apostrofirao da će biti 100 odsto spreman za početak sezone i da je povreda za njega prošlost.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading