JEZIVE SCENE U ŽELEZNIKU: Unuk legende pao na glavu, lekari mu spašavali život, suze i neverica u hali (VIDEO)

23:58 | 22-09-2024

Košarka 0

Stravične scene u FMP areni.

Žiga Daneu

Trebalo je da se utakmica FMP-a i Cedevita Olimpije mirno privede kraju, ali je sve u senku bacio jeziv pad Žige Daneua!

Strašne scene nam stižu iz Železnika pošto se ozbiljno povredio unuk legendarnog Ive Daneua koji nosi dres slovenačkog tima.

Sve se dogodilo na 21,9 sekundi pre kraja meča kada je krilni centar Cedevite Olimpije išao je na blokadu Jovana Novaka i u skoku mu se pod noge podvukao saigrač Džoan Beringer, posle čega je pao direktno na glavu i ostao nepomičan!

Odmah su na parket istrčale lekarske ekipe, koje su pokušale da pomognu mladom košarkašu kluba iz Ljubljane, dok je on bio bez svesti.

Dok je ukazivanje pomoći trajalo, dvorana u Železniku je zanemela. Na tribinama suze među navijačima, a među igračima muk dok su se držali za glavu u neverici šta se dogodilo njihovom kolegi.

Posle desetak minuta na parket je došla dodatna pomoć sa nosilima, a kada je Daneuu fiksiran vrat, prebačen je na ista posle čega je iznet sa parketa.

Nisu mogli košarkaši obe ekipe da nastave meč pa su se dogovorili da lopta do kraja meča samo bude izvedena, a vreme da iscuri do kraja susreta.

Inače je ekipa FMP-a upisala pobedu od 75:62, ako uopšte nekoga i zanima rezultat posle ovako mučnih scena...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading