VREME JE ZA SPEKTAKL U ARENI Partizan protiv Bajerna traži prvu pobedu u Evroligi

09:46 | 15-10-2024

Košarka 0

Prvi meč crno-belih na domaćem terenu.

KK Partizan

Košarkaši Partizana večeras u Beogradskoj areni od 20.45 časova dočekuju ekipu Bajerna u trećem kolu Evrolige.

Crno-beli su u prva dva kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja poraženi u gostima od Baskonije (82:88) i Reala (86:93).

Košarkaši Bajerna su u prvom kolu nadigrali Real (97:89), a potom su poraženi u Atini od branioca titule Panatinaikosa (79:94).

- Bajern trenira Gordon Herbert koji je bio svetski prvak sa Nemačkom. Vidi se njegov rukopis u igri tog tima, prilikom svakog prekida se menja odbrana. Bilo da se radi o zonskom presingu ili o zonskoj odbrani, 1-2-2 ili 3-2 ili o načinu kako brane igru čovek na čoveku. Posle tajm-auta imaju specijalne situacije postavljene za njihove šutere, a imaju i visoke igrače koji šutiraju za tri, slično kao protiv Reala - rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči meča sa Bajernom.

- Ovo je prva utakmica u Beogradu, voleo bih da navijači shvate da igramo protiv tima koji nam je priredio izuzetno gostoprimstvo. Da navijaju za nas kako insistiramo, da nas bodre i da pokažu poštovanje prema prvom protivniku u Areni ove godine - dodao je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

mozzart
Košarka

NBA liga i Mozzart – moguće je!

11:47

15 oktobar, 2024

Košarka

Najbolji košarkaši na svetu 23. oktobra kreću u novu sezonu, ali ovoga puta NBA karavan bogatiji je za partnera iz Srbije – kompanija Mozzart postala je zvanični beting partner NBA lige za Srbiju i time postala deo najpoznatije košarkaške porodice na svetu.

Komentari(0)

Loading