ČOVIĆ POTVRDIO OSTANAK PEŠIĆA NA KLUPI SRBIJE Razgovori su trajali neko vreme, drago mi je da smo dogovorili saradnju

13:01 | 20-10-2024

Košarka 0

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da su razgovori sa Svetislavom Pešićem trajali neko vreme i dodao da mu je drago što je iskusni stručnjak produžio ugovor

Svetislav Pešić

Čović je danas saopštio da Pešić ostaje selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Pešić je sa KSS potpisao ugovor do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje.

- Razgovori sa Pešićem su trajali neko vreme. Pešić je imao neke obaveze, meni je drago da smo dogovorili saradnju. Nemam šta da vam pričam šta je iza njega i šta je urađeno. Za nas je bilo najvažnije da obezbedimo kontinuitet za ono što je urađeno prethodnih godina. Mislim da je to želja i nacije i igrača - rekao je Čović na konferenciji za medije u Beogradu.

PEŠIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU Ako se ne ujedinimo, neće više biti medalja!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ono što nam preostaje je da zajedničkim snagama radimo. Očekujemo veliku podršku klubova. Svi računaju da je sve završeno, imamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i tu nam treba podrška klubova. Ugovor koji smo potpisali je na period do 30. septembra 2025. godine. Sa mogućnošću da nastavimo dalje i idemo u nove izazove - dodao je Čović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading