Uživo PARTIZAN - VIRTUS Tvrda utakmica u Areni, crno-beli vode posle prvog poluvremena

21:18 | 23-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana dočekuju Virtus u petom kolu Evrolige

Partizan - Bajern

Crno-beli imaju učinak od dve pobede i isto toliko poraza, dok je tim iz Bolonje jedini koji je bez trijumfa u dosadašnjem toku elitnog takmičenja. Prošle sezone je Virtus oba puta savladao Partizan i sada će tim Željka Obradovića imati veliki motiv da se revanšira Italijanima.

PARTIZAN - VIRTUS 37:32 (20:15, 17:17)

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Migel Anhel Perez (Španija), Huan Karlos Garsija (Španija), Kristaps Konstantinovs (Letonija)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Druga četvrtina

10. minut - Ife Lundberg! Danski košarkaš postiže treću trojku za Partizan. Na drugoj strani promašuje Klajburn za tri poena. Partizanu je ostalo još pet sekundi do kraja druge četvrtine i Željko Obradović je zatražio tajm-aut, kako bi osmislio pravu akciju. Nakon minuta odmora nije uspeo Bonga da pogodi trojku i Partizan ima pet poena prednosti posle prvog poluvremena.

9. minut - Nova trojka sjajnog Vila Klajburna. 

8. minut - Pogađa Ife Lundberg i Luka Banki reaguje tajm-autom (34:29).

7. minut - Trojka Sterlinga Brauna. Ovo je bilo veoma važno za crno-bele. Ipak, na drugoj strani ponovo poentira raspoloženi Klajburn. Potom Bonga siguran oba puta sa penala (32:29).

6. minut - Nerešeno je u Beogradskoj areni, sada je pogodio Toko Šengelija. Zatim sjajna asistencija Karlika za Tajrika Džonsa koji je lako zakucao i ima devet poena.

5. minut - Pogađa Klajburn i ponovo se Virtus vraća u igru. Opet se Partizan muči neko vreme u napadu.

4. minut - Još poena za Takera, koji je bez promašaja za sada. 

3. minut - Prvi pogodak za Karlika Džonsa.

2. minut - Prekida Virtus seriju crno-belih. Zatim je na drugoj strani Pokuševski promašio oba slobodna bacanja, a onda novi poeni za Takera (23:19).

1. minut - Pokuševski! Prva trojka za Partizan.

Prva četvrtina

10. minut - Pokuševski je sve sjajno odradio, ali je promašio zicer. Na njegovu sreću, prikucao je Tajrik Džons. Na drugoj strani gosti nisu uspeli da realizuju poslednji napad i Partizan ima pet poena prednosti posle prve četvrtine (20:15).

9. minut - Faul u napadu Isaka Bonge. Nastavlja se mučenje Partizana u napadu. Prekinuo je to konačno Tajrik Džons poenima sa linije za slobodna bacanja.

8. minut - Novi poeni za Klajburna i Virtus prilazi na samo poen zaostatka (16:15).

7. minut - Crno-beli neko vreme bez poena. Braun je sada promašio za tri.

6. minut - Kakva trojka Vila Klajburna. Amerikanac je pogodio vrlo težak šut. Potom ide još jedna trojka za goste preko Morgana (16:13).

5. minut - Sjajan pas Dejvisa i laki poeni za Vanju Marinkovića. Potom je kapiten crno-belih naon ukradene lopte pogodio u kontri. Sjajan početak Partizana i Luka Banki mora da traži tajm-aut. Nakon toga je Kordinije pogodio oba buta sa linije penala, a Dejvis ima već dva faula što je problem za crno-bele.

4. minut - Mini serija gostiju 4:0, poentirao je Vil Klajburn. Na drugoj strani potom pogađa Brendon Dejvis.

3. minut - Evo prvog koša iz igre za Virtus. Šengelija je promašio, ali je Žižić zakucao posle ofanzivnog skoka.

2. minut - Odličan početak Sterlinga Brauna. Partizanov bek je ponovo pogodio, ovoga puta pod faulom. Iskoristio je i dodatno slobodno bacanje pa crno-beli vode 5:0. Potom je Šengelija bio polovičan sa penala, a onda je Lundberg postigao nove poene za domaći tim (7:1).

1. minut - Prve poene na utakmici postiže Sterling Braun.

19.37 - Prošle sezone je Virtus naneo dva teška poraza Partizanu, koji su bili možda i ključni u borbi za plej-in. Najpre je tim Luke Bankija slavio u Beogradu sa 77:75, a potom i u Bolonji rezultatom 88:84.

19.30 - Crno-beli su posle dva startna poraza od Baskonije i Real Madrida zabeležili dve uzastopne pobede i pokušaće da nastave taj niz protiv italijanskog velikana, koji je još uvek bez trijumfa u novoj sezoni Evrolige.

19.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici petog kola Evrolige između Partizana i Virtusa. Uz sport.alo možete uživo pratiti dešavanja iz Beogradske arene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading