MOŽE LI DA "PADNE KRALJ" Evo gde možete gledati prenos utakmice Real Madrid - Barselona

10:05 | 24-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde su u prva četiri kola Evrolige zabeležili tri pobede i jedan poraz, dok Real ima skor 2/2.

KK Crvena zvezda

 

Košarkaši Crvene zvezde igraće večeras od 20.45 časova u Madridu sa ekipom Reala u petom kolu Evrolige.

Košarkaši Crvene zvezde su u prva četiri kola Evrolige zabeležili tri pobede i jedan poraz, dok Real ima skor 2/2. Crveno-beli će na meču u Madridu igrati bez Džoela Bolomboja, koji se povredio na utakmici sa ekipom Budućnosti u regionalnoj ABA ligi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Uvek je teško igrati u Madridu, ali sa druge strane mi ćemo organizovati našu igru. Znamo šta treba da radimo. Najbitnije je boriti se za svaki posed, za svaku loptu. Taktički, pratićemo ono što smo vežbali u napadu i odbrani. Ona utakmica iz prethodne sezone I ova koja nam predstoji nemaju veze, izuzev imena timova. Neki igrači su isti, ali Real ima stil koji se ne menja. Igraju brzo, kvalitetni na svim pozicijama, koriste razne postave. Mogu da igraju razne igre, a mi se stalno prilagođavamo. Čitamo šta rade i igramo kako planiramo - rekao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči meča sa Realom.

Prenos ove utakmice možete pratiti na našem portalu sport.alo.rs.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Saša Obradović
Košarka

INTERVJU - DA LI ĆE ON NASLEDITI PEŠIĆA? Saša Obradović otkrio da li bilo kontakta sa KSS-om, pa pomenuo Zvezdu i Partizan: Ovo je najbolji potez za Srbiju

09:05

24 oktobar, 2024

Košarka

Kao jedan od glavnih kandidata za F4 izbio je Monako, sasvim logično, a trener ekipe Saša Obradović govorio je za nekoliko srpskih medija u Monte Karlu o raznim temama. Pre svega svom timu, očekivanjima od sezone pred nama, Zvezdi i Partizanu, ali i o mestu selektora Srbije, Svetislavu Pešiću.

Komentari(0)

Loading