EVO KO ĆE MOĆI U PIONIR Važno obaveštenje za navijače Partizana pred meč sa Monakom

22:42 | 26-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana danas su ubedljivo savladali Krku u ABA ligi u Beogradskoj areni, ali se sada tamo neće vratiti neko vreme, a razlog je teniski turnir Belgrade Open

KK Partizan

Zbog njega će meč sa Monakom u Evroligi u sredu igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", popularnom Pioniru, što je naravno organizacioni problem za crno-bele.

Oni su prodali daleko više sezonskih karata nego što je kapacitet Pionira, tako da su u Partizanu morali da donesu nepopularnu odluku i da neke od navijača uskrate za gledanje utakmice uživo.

OBRADOVIĆ POHVALIO BOŠNJAKOVIĆA Izuzetno je hrabar igrač, ima ogromnu želju

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Crno-beli su izdali saopštenje i objasnili ko će moći da uđe i gleda ovaj meč:

- KK Partizan će u sredu, 30. oktobra dočekati Monako u hali "Aleksandar Nikolić". Usled zauzetosti Beogradske arene, utakmica 6. kola Evrolige se prinudno seli u dvoranu značajno manjeg kapaciteta.

U datim okolnostima, KK Partizan će ulaz u dvoranu omogućiti samo vlasnicima sezonskih karata za sektore na Nivou 200, kao i vlasnicima sezonskih ulaznica za mesta pored terena (Nivo 100) i lože (Nivo 300).

Svi detalji u vezi rasporeda sektora u hali "Aleksandar Nikolić", ulaza koji će biti otvoreni i načina kompenzacije prema vlasnicima sezonskih karata za Nivo 400, biće objavljeni u ponedeljak - piše u saopštenju Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading