NE ZOVI, NE PIŠI... Denver imao posebnu taktiku za Jokića, gazda sve otkrio

12:04 | 04-10-2023

Košarka 1

Nikola Jokić je imao zanimljivo leto, a sada su se pojavili neki detalji

NE ZOVI, NE PIŠI... Denver imao posebnu taktiku za Jokića, gazda sve otkrio
Profimedia

Vlasnik Denvera Džoš Krenke govorio je o načinu na koji je komunicirao sa Nikolom Jokićem tokom ovog leta.

- Juče smo razmenili poruke prvi put posle nekoliko meseci. Zamislite samo koliki teret je on nosio u ovih nekoliko prethodnih sezona. I cela ekipa je nosila, svakako, ali on posebno. Sve vreme je igrao najbolju košarku na svetu. Dobio je dve MVP nagrade u nizu, trebalo je i treću, barem po meni, ali teret koji to nosi, i fizički i psihički, a naročito u njegovom slučaju kada je na duži vremenski period bio bez Džamala Mareja i Majkla Portera juniora, težina tog zadatka je bila nestvarna. Čuo sam baš trenera Melouna na radiju kako je rekao nešto slično, pa smo ga, na neki način, ostavili na miru - rekao je Krenke.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bilo je divno, kao što sam njemu poslao u jednoj jučerašnjoj poruci, videti ga. Šta god da je ono radio, skakao unazad sa gumenog čamca u reku, igrao po koncertima sa društvom, uživao u životu… Jer, na najvećoj sceni koju košarka ima, red je da svet sazna kakva je ličnost Nikola Jokić. A ja mislim da je on neverovatno posebna osoba. I, za njega je taj odlazak iz košarke da bi bio sa porodicom, prijateljima, to ponovno spajanje sa onim što on u svojoj suštini jeste, čist dobitak, baš kao što je i za Nagetse, ali i za košarku u celini. Jer, vraća nam se svež - istakao je Krenke.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Саша

04.10.2023 13:43

Otisao je on i iz Srbije !!!!