BILO JE SJAJNO, ALI... Ivanović posle ubedljive pobede: Neće uvek biti ovako

21:29 | 05-10-2023

Košarka 0

Crveno-beli su blistali na startu Evrolige

Duško Ivanović
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Areni Asvel sa 94:73 u prvom kolu Evrolige.

Zadovoljstvo nije krio trener crveno-belih Duško Ivanović.

- Veoma važna pobeda svaki put su prve utakmice teške i opasne ali sve su stvari pozitivne za nas. Prvo poluvreme smo počeli dobro. Ali jasno je da imamo još da napredujemo - počeo je Ivanović.

Igrači su imali sjajnu energiju, sav pritisak sto je bio, bio je pozitivan. Imali smo propuste, teške greške, ali kad se vodi malo je teško da se ima koncentracije. Moramo da popravimo odbranu i igramo strpljivije - naveo je trener Zvezde. 

Generalno su igrači dali svoj maksimum, svi su izgarali na terenu, greške su razumljive i sastavni deo posla, ali sigurno su igrači iskusni i pametni da znaju da moramo da igramo bolje.
Mi smo napravili tim koji je skup dobrih igrača, a sad treba da napravimo dobar tim, da svako nađe svoje mesto i da svako da svoj maksimum. 

Zašto Jago nije igrao?

Nsjbolje bi bilo da na klupi stoji 12 igrača, ali ne može, sledeći put ce neko drugi biti van - objasnio je Ivanović.

Zvezda je ubacila čak 17 trojki.

Svi šutevi su bili rezonski, necemo mi imati ovaj procenat suta uvek, moraćemo nešto da promenimo i budemo više raznovrsni, danas je sve išlo i to izgleda sjajno i bilo je sjajno - zaključio je Ivanović.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading