NISMO SE DRŽALI PLANA Parker otkrio razlog ubedljivog poraza

22:04 | 05-10-2023

Košarka 0

Trener košarkaša Asvela Ti Džej Parker izjavio je večeras u Beogradu da je Crvena zvezda kaznila sve greške njegovog tima na meču prvog kola Evrolige.

Asvel - Zvezda
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg


Crvena zvezda je večeras u Beogradu pobedila Asvel rezultatom 94:73.

- Loše smo počeli. Nismo se držali plana, dozvolili smo Crvenoj zvezdi mnogo lakih poena, mnogo otvorenih pozicija za šut, mnogo prostora pod košem. Zvezda je to znala i umela da kazni, stekla je ogromnu prednost koju smo nastojali da neutrališemo. Odigrali smo bolje u prvom, ali nas je ubilo prikazano u prvom poluvremenu - izjavio je Parker na konferenciji za medije.

On je istakao da Asvel ove sezone ima potpuno nov tim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Napravili smo mnogo grešaka, videlo se da nismo uigrani, moramo da radimo. Dozvolili smo rivalu da postigne šest trojki na početku meča, a nismo imali ni jedan prekršaj. Nadam se da smo naučili lekciju. Okrećemo se iskušenjima i obavezama koje slede - dodao je trener Asvela.

Asvel će u drugom kolu Evrolige na svom terenu da dočeka Partizan.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading