OBRADOVIĆ EVIDENTNO LJUT Evo kako je kaznio igrače Partizana nakon poraza u Izraelu

15:00 | 07-10-2023

Košarka 0

Bio je besan trener Partizana i tokom utakmice i posle, a sada je kaznio svoje igrače

Željko Obradović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana pretrpeli su težak poraz na otvaranju Evrolige u Izraelu od Makabija 96-81. Nisu se proslavili crno-beli na ovom gostovanju budući da su pružili veoma bledu partiju bez prilike da ozbiljnije zaprete tokom meča da bi konačna razlika bila čak 15 poena prednosti za Makabi koji je igrao bez svog najboljeg igrača, beka Vejda Boldvina.

KATASTROFA PARTIZANA U TEL AVIVU Crno-beli na otvaranju Evrolige ubedljivo poraženi od Makabija, bez rešenja za Lorenca Brauna

Nije imao čime da bude zadovoljan trener crno-belih Željko Obradović na ovoj utakmici, besneo je tokom tajm-auta, a preuzeo je na sebe odgovornost nakon meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nakon povratka iz Tel Aviva, ekipa Partizana trebalo je da ima slobodan dan, ali je Obradović odlučio drugačije. Održao je izuzetno zahtevan trening u Areni koji je trajao duže nego inače kako bi pokazao svoje nezadovoljstvo nedostatkom volje i želje koje je primetio kod svojih igrača tokom meča.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading