SRUŠIO SKUPOCENI PANATINAIKOS Košarkaš Olimpijakosa MVP prvog kola Evrolige

15:32 | 07-10-2023

Košarka 0

Košarkaš Olimpijakosa Alek Piters najkorisniji je igrač prvog kola Evrolige

Alec Peters
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

On je utakmicu završio sa 17 poena, deset skokova i po četiri asistencije i ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 31.

Olimpijakos je savladao Panatinaikos u okviru derbija prvog kola Evrolige i nakon sjajne utakmice i produžetaka odneo prvi brejk u sezoni. Atinski derbi je definitivno ispunio očekivanja, ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu, pa tako 40 minuta nije bilo dovoljno da odluči pobednika.

Sve su oči bile uprte u Kostasa Slukasa koji je letos napravio skroz neočekivani potez potpisavši direktno iz Olimpijajkosa za ljutog rivala iz Atine, odigrao je sjajan meč sa 20 poena i 3 asistencije, ali nedovoljno da njegova ekipa konačno savlada Pirejce.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najbolji indeks korisnosti u prvom kolu - 38 - imao je košarkaš Milana Nikola Mirotić, ali je njegova ekipa poražena na gostovanju Fenerbahčeu posle produžetka 85:82. Mirotić je ubacio 27 poena, uz 11 skokova, dve ukradene lopte i po jednu asistenciju i blokadu.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informnacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading