ZVANIČNO Evroliga odložila duel Armanija i Makabija

14:08 | 08-10-2023

Košarka 0

Povodom situacije u Izraelu, Evroliga je i zvanično odlučila da odloži dve utakmice pod svojim okriljem

KK makabi tel aviv
EPA-EFE/ATEF SAFADI

Nakon što je Makabi zatražio odlaganje duela drugog kola Evrolige sa Armanijem, planiran za četvrtak, stigla je zvanična potvrda i saopštenje Evrolige u kom se navodi da će biti odložene dve utakmice pod njenim okriljem. Pored ovog evroligaškog meča, odložen je i duel u Evrokupu između Hapoel Tel Aviva i Vulvsa planiran za sredu.

U daljem saopštenju Evroliga navodi da će se potruditi da odložene utakmice nađu svoj termin za odigravanje u skladu sa rasporedom takmičenja.

-Evroliga nadgleda situaciju i zajedno sa timovima iz Izraela proceniće najbolje moguće opcije da nađe nove datume u skladu sa slobodnim terminima. Evroliga ponavlja svoje čvrsto zalaganje protiv nasilja i privrženost miru, i nastaviće da svoj glas koristi da promoviše poštovanje. Takođe želimo da iskažemo najdublju tugu i saučešće porodicama žrtava i svima koji su pogođeni ovom tragedijom- kažu iz Evrolige.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih infomacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading