URNEBESNO Vildoza pružio ruku Lesoru, pa odustao (VIDEO)

15:35 | 08-10-2023

Košarka 0

Nakon prethodne sezone kada su bili suparnici, Luka Vildoza i Matijas Lesor su ove sezone saigrači u atinskom Panatinaikiosu

Luca Vildoza
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u prvom kolu Evrolige od Olimpijakosa. Nisu ušli u sezonu kako su hteli, budući da su poraženi od istog rivala i u finalu Superkupa Grčke, a očekivanja su sa razlogom velika s obzirom na ulaganja i prelazni rok koji su letos napravili.

SRUŠIO SKUPOCENI PANATINAIKOS Košarkaš Olimpijakosa MVP prvog kola Evrolige

Ipak, drugi duel ove sezone bio je daleko zanimljiviji pšošto su se igrali i produžeci, timovi su se smenjivali u vođstvu, viđeni su sjajni, atraktivni potezi, pa je Grčki derbi opravdao očekivanja.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, viđena je jedna urnebesna scena koja je hit na društvenim mrežama već dva dana. Naime, u jednom trenutku, Luka Vildoza je poveo napad svoje ekipe, dok je Matijas Lesor bio na podu. Argentinac je krenuo da mu pruži ruku i pmogne da ustane, a onda je samo odustao, prošao, i nastavio napred da prenese loptu preko pola.

Imali su Vildoza i Lesor "sukoba" kao suparnici prošle sezone tokom večitih derbija, sada su saigrači, pa je ova situacija zbog toga još smešnija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading