IVANOVIĆ PRED TEŠKO GOSTOVANJE Možemo i moramo da napredujemo, još uvek ne zna koje igrače vodi u Litvaniju

12:19 | 11-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Litvaniji ekipi Žalgirisa u utakmici 2. kola Evrolige

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Stručnjak crveno-belih, Duško Ivanović istakao je da je litvanska ekipa jedna od najtežih, pogotovo na svom terenu, ali da će Zvezda da pokuša da nastavi da igra u istom ritmu.

VERUJEMO JEDNI DRUGIMA Nedović zadovoljan onime što je Zvezda do sada pokazala

- Žalgiris je već dugo godina ekipa koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika, naročito kada igraju kod kuće. Igraju veoma čvrsto, disciplinovano i sa velikim strpljenjem. Imaju ekipu koja je dugo zajedno na okupu i uigrani su izvanredno. Mi ćemo da gledamo nas i hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada igrali - rekao je trener Zvezde, koji ističe da neće mnogo pomoći to što su već igrali sa Žalgirisom tokom pripremnog peroda.

- Malo, ali biće razlika, jer ni mi i oni nismo bili kompletni, biće sigurno drugačija utakmica - rekao je trener Zvezde, koji je ostao nedorečen kada je u pitanju to ko će ići na ovo gostovanje od igrača.

- To ćemo videti.

Ivanović smatra da ekipa mora da napreduje.

- Ja se nadam da će moći u malo boljem ritmu da budu, napravili smo dobar rezultat, ali mi kao ekipa možemo i moramo da napredujemo - rekao je on, ali nije hteo da precizira na koje detalje misli da mogu bolje.

- Ajde da vidimo utakmicu, pa ćemo posle toga, da ne gubimo vreme.

Na kraju je upitan koliko litvanski košarkaš Gedraitis može savetima da pomogne crveno-belima.

- Danas svi poznajemo dobro jedni druge, analize su vrhunske. On može najviše sebi da pomogne, jer može da ima pritisak kada igra na svom terenu, ali je veliki profesionalac i on svaki trening i svaku utakmicu odradi 100 odsto, ja se nadam da to može da mu bude samo pozitivna stvar - zaključio je Ivanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading