U PARTIZANU VEĆ ZABORAVILI ASVEL Obradović pred Cibonu: Ozbiljnost i poštovanje protivnika

14:50 | 13-10-2023

Košarka 0

Trener Partizana Željko Obradović ističe da je bitno rasporediti minutažu i energiju zbog velikog broja utakmica koje slede

U PARTIZANU VEĆ ZABORAVILI ASVEL Obradović pred Cibonu: Ozbiljnost i poštovanje protivnika
Printscreen

Posle manje od 24 sata nakon što je Partizan ubedljivo savladao Asvel, crno-beli su se okrenuli narednom rivalu u ABA ligi, Ciboni. To je i razumljivo budući da ih već sutra od 21 čas dočekuje taj duel u kojem su domaćini u Štark Areni. Obradović je izneo očekivanja pred ovu utakmicu.

-Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača nakon puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče.

NAJUBEDLJIVIJA POBEDA PARTIZANA U GOSTIMA Crno-beli protutnjali kroz Vilerban i oborili klubski rekord

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Partizan u narednom periodu očekuje veliki broj utakmica, a već sledeće nedelje duplo kolo Evrolige.

-Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati nakon toga, potom ide duplo kolo Evrolige, treba rasporediti energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa.

Pred sutrašnju utakmicu govorio je i Alen Smailagić.

-Sigurno neće  biti laka utakmica. Iako ne treba bežati od uloge favorita, svesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobede- rekao je Smailagić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading