PUNI SMO SAMOPOUZDANJA Trener Borca otkrio šta je ključ u duelu protiv Crvene zvezde

17:10 | 14-10-2023

Košarka 0

"Prilično se odvajaju od cele lige, tim je savršeno selektiran"

Košarkaši Zvezde
ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Košarkaši Borca iz Čačka i Crvene zvezde igraju sutra od 18 časova utakmicu trećeg kola ABA lige u Čačku. I Crvena zvezda i Borac imaju perfektan učinak do sada, ostvarene obe pobede u prva dva kola, pa sada traže treću. Trener Borca Dejan Mijatović govorio je o kvalitetu Crvene zvezde uoči ovog meča, ali i istakao šta je potrebno da bi se nejgova ekipa predstavila kao pravi tim.

-Crveno-beli su, uz Partizan, pokazali koliko su dominantni već na početku sezone. Prilično se odvajaju od cele lige. Tim je savršeno selektiran, ima 16 sjajnih igrača u rotaciji. A tu je i Duško Ivanović, koji je sjajno sklopio kockice. Sve u svemu, Crvena zvezda impresionira svojim sastavom.

IMAJU MOŽDA NAJBOLJI TIM IKADA Kapiten Borca uoči duela sa Crvenom zvezdom u Čačku

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kaže da protiv Crvene zvezde sve mora biti na višem nivou.

-Želimo da odigramo dobru utakmicu. Posle dve pobede puni smo samopouzdanja. Znamo šta moramo da učinimo. Kada se igra protiv Crvene zvezde, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izađemo na megdan kao pravi tim.

IVANOVIĆ PRED GOSTOVANJE U ČAČKU Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog meča u Kaunasu

Borac je zabeležio pobede protiv Cibone kod kuće i Mege u gostima i ima sjajan start sezone. Bez obzira na to, trener Mijatović poziva na oprez, te da treba ostati na nogama jer je sezona tek počela.

- I u pravljenju tima za ovu sezonu smo pokušali da pravimo profil igre, da budemo konkurentan tim. Odavno ovakav start Borac nije imao. Ja sam se pribojavao, jer je ovo novi tim, ali smo igrali dosta utakmica u pripremnom periodu, da bismo napravili hemiju i koheziju. Fali nam još par igrača, ali se trudimo da budemo tim, da se izgrađujemo. Znamo gde nam je mesto, da bi smo mogli da budemo konkurentna ekipa. Čvrsto smo na nogama, tek su dva kola prošla.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading