LJULJ UDARIO PROTIVNIČKOG TRENERA PO GLAVI PA POBEGAO Sito Alonso pobesneo, pa počeo da ga juri (VIDEO)

16:55 | 15-10-2023

Košarka 0

Pobeda Real Madrida nad Mursijom u okviru Endesa lige ostala je u senci prljavog poteza iskusnog Španca

Serhio Ljulj
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Košarkaši Real Madrida slavili protiv Mursije rezultatom 106:92 u okviru petog kola Endesa lige.

Naijstaknutiji pojedinci bili su Valter Tavares sa 18 poena i Fakundo Kampaco sa 14. Na drugoj strani Birgandes se istakao sa 18 poena, dok je bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis imao 15 poena.

NE ZNAM DA LI JE NAJBOLJI NA SVETU Pablo Laso govorio o Dončiću

Real Madrid je ovako zadržao perfektan učinak u španskoj ACB ligi i ima svih pet pobeda, a ekipa Ćus Matea perfektna je i u Evroligi sa dve pobede. Činjenica je da je "Kraljevski klub" u sjajnoj formi na početku ove sezone.

Ipak, pred kraj prvog poluvremena dogodila se jedna neprijatna scena u kojoj je protagonista ponovo bio Serhio Ljulj. Ekipe su krenule ka svlačionici, a iskusni Španac je "udario" po glavi trenera Mursije Sita Alonsa i dobacio mu nešto dok je prolazio pored njega. 

Potom se na snimku vidi kako je kapiten Real Madrida ekspresno ubrzao ka svlačionici, nakon što je, razumljivo, terner Mursije krenuo da ga juri jer je očigledno imao šta da mu kaže na taj potez.

Poznat je Serhio Ljulj kao apsolutna legenda evropske košarke ali kao jedan od "prljavijih " španskih košarkaša, budući da ovo nije prvi put da ima ovakve ispade. 

Najsvežiji je iz tek završenog  drugog kola Evrolige prethodne nedelje, kada je, sa očiglednom namerom, iz trka, dok je igra bila zaustavljena, naleteo na košarkaša Efesa, toliko snažno da ga je srušio.

 

Ovako je to izgledalo u četvrtak kada je srušio košarkaša Efesa Erkana Jilmaza.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading