ZNA SE ŠTA JE DŽOKERU PRIORITET Pitali Jokića šta gleda na telefonu, on im okrenuo ekran, evo šta je u pitanju (FOTO)

06:00 | 16-10-2023

Košarka 0

Nikola Jokić je ponovo privukao pažnju američkih, ali i ne samo tamošnjih medija

Nikola Jokić
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Evo kako je o poslednjoj zanimljivoj sceni u Denveru izvestio izvestio hrvatski "Jutarnji list":

Denver nagetsi su na društvenim mrežama objavili fotografiju svog najboljeg igrača Nikole Jokića tokom priprema za novu sezonu NBA.

Srpski košarkaš, po mnogima najbolji na svetu, na prvoj fotografiji gleda nešto na mobilnom telefonu, dok na drugoj otkriva kako je reč - o konjičkim trkama. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SENZACIJA U KVALIFIKACIJAMA ZA EURO Švajcarci strepe za plasman na prvenstvo Evrope, Belorusija šokirala Šaćirija i Džaku

Podsetimo, Jokić je obožavatelj konja i konjskih trka, koje su mu omiljen hobi. U rodnom Somboru poseduje ergelu 'Hvatač snova'. Dosad je uložio velik novac u kupovinu rasnih grla, iako ne zarađuje prevelik novac od trka na kojima njegovi konji učestvuju. Jokić je tokom leta viđen na hipodromima u Italiji, Somboru i Subotici, a njegovo najuspješnije grlo Elmi del Duomo u prethodnih godinu dana učestvovalo je na pet trka. 

Jokić je aktelni MVP finala i prvak NBA lige s nagetsima. Klubu iz Denvera pridružio se u sezoni 2015/2016. Pored ostalog, petostruki je Ol-star i dvostruki najkorisniji igrač sezone. U karijeri je na proseku od 20,2 poena, 10,5 skokova i 6,6 asistencija po utakmici", piše pomenuti hrvatski list.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading