ŽELJKO OBRADOVIĆ VERUJE U BOLJE IZDANJE EKIPE Svesni smo svega, očekujem reakciju igrača

22:06 | 18-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana će u sklopu četvrtog kola Evrolige gostovati ekipi Olimpijakosa

Željko Obradović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Crno-beli ovaj meč dočekuju posle poraza od Barselona na domaćem terenu sa 92:83 i ukupnim učinkom od jedne pobede i dva poraza. 

Trener crno-belih Željko Obradović je dan pre utakmice rekao da njegovu ekipu očekuje rekaciju ekipe posle poraza u prošlom kolu. 

MOŽDA JE OVO DERBI Barcokas pred meč sa Partizanom u Pireju

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Olimpijakos je tim koji je napravljen da igra fajnal-for. Prošle godine su igrali veliko finale, malo im je falilo da dođu do titule igrali su izvanrednu košarku. Ove godine su na početku imali problema sa povredama i tom ritmu se trenutno nalaze. Međutim, u njihovoj dvorani će biti veoma teško, ekipa koja ima ogromno iskustvo, godinama su tu isti igrači, isti je trener, doveli su igrače koji su popnuli praznine igrača koji su otišli. Očekuje nas zahtevna utakmica u svakom smislu. Ono što je bilo evidentno sinoć protiv Barselone, ako želih da igraš dobro u Evroligi mora da se igra svih 40 minuta. Nema mesta sitnim propustima, da se uzimaju šutevi u ranoj fazi napada, da se ne zagradi koš...Igrači su svesni svega i znaju gde su grešil sinoć, očekujem reakciju - istakao je Obradović.

Utakmica Olimpijakos – Partizan na programu je u četvrtak od 20.15 u dvorani Mira i prijateljstva u Pirieju. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading