MOŽDA JE OVO DERBI Barcokas pred meč sa Partizanom u Pireju

20:20 | 18-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Olimpijakosa će u četvrtom kolu Evrolige na svom terenu dočekati ekipu Partizana

Jorgos Barcokas
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Trener crveno-belih iz Pireja je rekao da će Olimpijakos biti jači za naredni meč, ali da je situacija u ekipi daleko od idealne. 

Olimpijakos će u duelu protiv Partizana biti jači za Najdžela Vilijamsa Gosa koji će biti spreman za meč protiv svog bivšeg kluba. 

-Igraće normalno. Juče je odradio kompletan individualni trening. Odlučili smo da ga jednostavno ne stavimo u ekipu da bismo mu dali još 1-2 dana nakon pauze koju je imao. Tako da će Gos igrati normalno i ovo je važno, jer smo juče imali veliki deficit u bekovima, posebno posle izbacivanja Kenana. Ali, treba reći i da se Gos vraća bez timskog treninga sa timom. Kao i Sikma, juče je igrao a da nije odradio nijedan timski trening - rekao je Barcokas. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DELIĆE PRAVDU I SLOVENAC Evo ko će suditi u Pireju na meču Partizana i Olimpijakosa

Šef stručnog štaba Olimpijakosa je potom govorio o ekipi Partizana. 

-Izgubili su neke igrače, ali su dobili Doužera, dobili su Kaminskog. Svi timovi sabiraju i oduzimaju. Ne možete zadržati sve igrače. Oni su tim koji igra sa velikim intenzitetom.

Nažalost, nijedan tim nije obavio redovne pripreme zbog Svetskog prvenstva i to se vidi u prvim mečevima. Vidimo osrednje igre. Možda je ovo derbi, ali ne kvalitativno. Svim timovima je potrebno vreme. Partizan ima pečat svog trenera, trudi se da igra dobro. Oni će sutra igrati odlučno, ali ćemo i mi - kaže Barcokas. 

Olimpijakos kao i Partizan u meč ulazi sa istim skorom kao Partizan (1:2), jer su u poslednjem kolu poraženi na gostujućem terenu od Olimpije Milano. 

Utakmica je na programu od 20.15.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading