NAVIJAČI SU SJAJNI Kemba Voker oduševljen "delijama"

23:42 | 18-10-2023

Košarka 0

NBA zvezda debitovala u Evroligi

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Monaka upisali su prvi trijumf u Evroligi ove sezone pobedivši Crvenu zvezdu sa 82:76, a svoj debi u Evropi imao je Kemba Voker. Amerikanac bolje mesto da započne svoj put van NBA lige nije mogao da izabere budući da ga je u Beogradu dočekala paklena atmosfera na meču protiv Crvene zvezde. Nakon meča, bio je Voker raspoložen za razgovor sa medijima i iskoristio priliku da iskaže svoje oduševljenje povodom navijača. 

- Ovo je neverovatna atmosfera... Neverovatna! Svi su mi rekli šta nas čeka, navijači su sjajni, bilo je zabavno igrati ovde, ovakva publika je nivo iznad - rekao je Kemba Voker o navijačima Zvezde. 

Analizirao je potom nekadašnji košarkaš Šarlota i Bostona utakmicu, a dotakao se i svoje adaptacije na uslove igranja u Evropi. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bila je tvrda utakmica, posebo u četvrtoj deonici. Zvezda je dobra, mogu da pogode iz svih pozicija - kratak je bio Amerikanac, a potom objasnio šta je potrebno da se navikne na Evroligu. 

- Još uvek ne znam... Moram pre svega da se vratim u ritam utakmica, ali mislim da će biti zabavno. Cilj mi je da pomognem timu što više. Ne znam ni koliko mi još treba da budem na nivou, trudim se, dobro je iskustvo igrati u Evropi, srećan sam što sam tu i što sam deo Monaka - podvukao je bivši NBA as. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading