LAZIĆ PORUČIO DOBRIĆU Ako se ne spremi, bolje da ne dolazi u Beograd

16:42 | 19-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde su zaboravili poraz od Monaka

Branko Lazić
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Virtusa u Bolonji u petak sa početkom od 20:30.

NEMA PLAKANJA I GLEDANJA UNAZAD Ivanović najavio meč sa Virtusom

Crveno-beli će na ovo gostovanje otići jači za Branka Lazića.

- Nadam se da ću biti spreman. Osećam se dobro, sve je u redu. Povreda je sanirana, treniram već neko vreme - rekao je Lazić novinarima pred put u Italiju.

Crveno-beli su sinoć izgubili od Monaka a sada imaju skor od jedne pobede i dva poraza.

- Fizički su dominantni. U sredu smo, nažalost, doživeli poraz usled nekih nesrećnih okolnosti, brzopletih poteza... Što u napadu, što u odbrani. Nema vremena da patimo. Iskoristićemo malo vremena za trening koje imamo, potrudićemo se da u Bolonji odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pobedu - rekao je Lazić.

Kapiten crveno-belih je upitan šta treba da se promeni u igri kako bi Crvena zvezda bila bolja u poslednjim četvrtinama.

- Sve su ovo iskusni igrači. Pričali smo posle utakmice i pokušavali da izvučemo pouke iz tog meča. Idemo dalje bez obzira na sve, pokušaćemo da u što kraćem vremenskom intervalu ispravimo greške. Virtusova pobeda nad Monakom je pokazatelj kako igraju i kako će oni igrati. Odradili smo video analizu i moramo biti spremni da odgovorimo na njihovu taktiku - istakao Lazić, koji je upitan da li će Ognjen Dobrić sprema doček za bivše saigrače.

- Nisam se čuo sa Dobrićem. Verujem da sprema. Ako ne spremi, bolje da ne dolazi ovde. Šalim se, naravno. Ako ništa biće barem jedna kafa - poručio je Lazić.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading