PRVO DA SE BAVIMO NAMA Obradović otkrio status Alena Smailagića i zabrinuo navijače Partizana

20:15 | 25-10-2023

Košarka 0

Željko Obradović nije hteo da komentariše događaje u Crvenoj zvezdi pred predstojeći duel "večitih"

Obradović
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Crvenu zvezdu u okviru  petog kola Evrolige, a pred taj duel pričao je i trener Partizana Željko Obradović.

-Da pustimo sve stvari koje su se izdešavale u Crvenoj zvezdi, to nije nešto što je važno za nas. Za nas je mnogo važnije da izađemo sa apsolutno drugačijom motivacijom nego što je bila protiv Mege i sa još većom energijom. Igraćemo u Areni pred našim navijačima, koji su uvek radili sve ono što mogu za ekipu, Nadam se da će moji momci to shvatiti i da će izaći sa drugačijom motivacijom i energijom. I to je najvažnije. Sve ostale stavri nisu bitne.

EVROLIGA SE PRISETILA NEDOVIĆEVE TROJKE Ne prestaju najave za novi "večiti" derbi

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vratio se i na tećak poraz Partizana u prethodnom kolu ABA lige od Mege.

-Analazirali smo utakmicu i pustio sam igrače da idu kući, da se odmore i koncentrišu na ono što sleduje. Nema vremena da se pati, da se raduje. Sezona je tek počela, prvi mesec, devet utakmica, a biće ih 70 i nešto. Uobičajene stvari, uz detalje.

Nije hteo da priča o Crvenoj zvezdi, niti poslednjim dešavanjima u klubu.

-Kao što sam rekao, ne bih se bavio time. Prvo da se bavimo nama samima, da shvatimo šta mi treba da radimo i kako da se ponašano. Želja, motivacija, puna Arena ljudi koji te bodri, da li nekom treba nešto više.

Večeras se pojavila informacija da centar Partizana Alen Smailagić nije trenirao na poslednjem treningu pred "večitiE derbi,a Obradović je sada otkrio i zbog čega.

-Alen Smailagić nije trenirao večeras, ima bol u predelu noge i Ponitka, naravno. Za Alena ćemo sutra ujutru videti da li će biti konkurentan. Ja se nadam, Smajli je uvek bio neko ko je uvek bio spreman da pomogne ekipi. Nadam se da će tako biti i ovog puta.

Podsetimo, i Crvena zvezda će sutra izaći oslabljena na ovaj duel, bez povređenih Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

Komentari(0)

Loading