PANTER IMA PROBLEM SA OBE NOGE Obradović otkrio ključ pobede, pa progovorio o problemu koji ima kapiten

21:35 | 26-10-2023

Košarka 0

Važan trijumf crno-belih pre svega na psihološkom planu

Obradović
Marko Metlaš

Košarkaši Partizana uspeli su da slave u prvom ovosezonskom večitom derbiju, pošto su u četvrtak uveče savladali Crvenu zvezdu sa 88:86.

Trener crno-belih Željko Obradović nije krio zadovoljstvo.

- Sjajna utakmica, sjajna igra i ponosan sam na svoj tim. Ovo je bilo još jedno posebno veče - započeo je trener "parnog valjka", pa nastavio:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mi smo briljirali u prvoj četvrtini, skoro celo pro poluvreme. Prestali smo onda da igramo pametno, a onda su nam se desile situacije koje nam se uvek desi - primamo lake poene iako nismo u bonusu. Uspeli smo da preokrenemo utakmicu, to je taj kvalitet o kom pričamo. Ponosan sam na moje momke, ovo je bilo psihološki jako bitno za nas. Atmosfera je bila sjajna kao i uvek.

Istakao je da su dva igrača igrali povređeni.

- Probali smo da promenimo stvari u odbrani, a da u napadu poštujemo dogovore od pre meča. Ova utakmica je sve ono što je lepota košarke. Bilo je preokreta i sa naše strane, i sa strane Zvezde. Mislim da su svi uživali u ovom spektaklu. Utakmica je takva da moraš tokom meča da smišljaš rešenja, moji momci su imali nekih problema. Smailagić nije trenirao sa timom juče, Kevin ima problema sa obe noge, sutra će da ide da snimi i da vidimo šta se dešava. Ovo je timska pobeda. Napokon smo se vratili na naše procente iz igre od prošle sezone. Imali smo loše procente šuta za tri, a to je zato što smo uzimali neke loše šuteve. Posle Mega sam pogledao snimak, nismo imali trening, potom smo imali neki laganiji trening. Sutra nećemo imati trening, znači samo jedan trening, a u ponedeljak imamo utakmicu. 

Avramović FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg
 

 


Upitan je i o tome da bi jedan tim iz Dubaija trebao da se pridruži Evroligi. 

- Treba njih da pozovete, ja nemam nikakve informacije o tome. Zamislite da ja pored svega mislim i o Dubaiju - bio je grub Obradović, a onda se izvinio novinaru.

- Ja se zaista izvinjavam što sam Vam ovako odgovorio, ali ja nemam vremena za takve stvari. Imamo mnogo bitnijih stvari.

Za kraj se osvrnuo na igru Kaminskog, Dozijera i Alekse.

- Kamnski je sjajno otvorio utakmicu, a onda je stao. Nije odbrambeno radio šta smo se dogovorili, pa je Zvezda dolazila do lakih poena. Pi Džej je loše ušao u meč. Svaki dan pričam sa njima. On je dečko, kao i Frenk, koji igraju veoma pametno. Bude mi žao kada vidim kako igraju, ali na svu sreću se drugom poluvremenu vratio. Aleksa mnogo doprinosi timu, uvek je pozitivan, ali ima i loše stvari. O tome stalno pričaju. Ja nikada neću biti zadovoljan posle bilo koje utakmice, ja sam trener i zadatak mi je da vidim njihove greške. Aleksa je bio energičan, imao je sjajan šut za tri, ali imao je i loših stvari, koje mora da reguliše, ako želi da bude vrhunski igrač.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading