GROBARI DOVELI DO LUDILA ŠPANSKE KOMENTATORE Uživaju u himni, to je nestvarno, žive za košarku (VIDEO)

13:00 | 27-10-2023

Košarka 0

Španski komentatori oduševljeni atmosferom u Areni

KK Partizan
Marko Metlaš

Grobari već dugo oduzimaju dah navijačima širom Evrope, a sada ni strani komentatori nisu krili oduševljenje u prenosu utakmice. 

Španski komentatori su bili oduševljeni atmosferom i evo kako su preneli početak utakmice. 

- Impresivno, Antonio. Udaljeni smo mnogo kilometara. Ali je neverovatno kako se košarka doživljava u Srbiji. Crno-beli uživaju u himni. Mnogo majica sa likom Obradovića, koji je veliki za ovaj tim. I tu vidimo sudije. Da, sa Špancem, Migelom Anhelom Perezom, u centru kao glavnim igračem. U pratnji Gintisa Viliusa i Reina Perandija. Dva Baltika, Litvanac i Estonca, da prate Pereza. Duga himna. To je nestvarno. Mnogi ljudi žive za ovo, žive za košarku - rekli su Španci u prenosu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

URNEBESAN SNIMAK HEROJA PARTIZANA Avramović u kasne sate napravio kolaps u saobraćaju, sreli ga "grobari", a onda je nastao totalni haos (VIDEO)

Partizan je ovaj prvi Večiti derbi protiv Crvene zvezde dobio rezultatom 88:86, već se sledeći igra u ponedeljak 30. oktobra. 

 

 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading