NIJE MOGLO GORE OD OVOGA Evo koje će mečeve propustiti Kevin Panter, derbi, važne bitke u Evroligi, teško gostovanje u ABA ligi...

14:30 | 27-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Crvene zvezde u prvom ovosezonskom večitom derbiju u Evroligi rezultatom 88:86

Panter i Mitrović
Alo/Marko Metlaš

Uspeo je Partizan da se vrati iz mrtvih u poslednjoj četvrtini i da pobedi u veoma važnoj utakmici i da stigne do skora 2:3 u Evroligi, dok je sada Crvena zvezda na skoru 1:4. 

Imali su crveno-beli posle trojke Jaga i 13 poena prednosti na oko pet minuta do kraja, ali su ipak poklekli i još jednu praktično dobijenu utakmicu u nizu izgubili. 

Ali, danas je stigla informacija koja je zabrinula sve navijače Partizana, a to je da Kevin Panter ipak neće moći da pomogne saigračima u narednom derbiju u ABA ligi koji se igra u ponedeljak od 20 časova. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kapiten KK Partizan Mozzart Bet je tokom sinoćnog derbija doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena u periodu pred nama. Panter je doživeo povredu zadnje lože, dok je na drugoj nozi pretrpeo jak udarac u koleno. Priroda povrede je takva da će kapiten crno-belih, prema prvim prognozama, biti van tima minimum dve nedelje - stoji u objavi Partizana na Instagramu. 

GROBARI DOVELI DO LUDILA ŠPANSKE KOMENTATORE Uživaju u himni, to je nestvarno, žive za košarku (VIDEO)

 

Što praktično znači da kapiten crno-belih neće biti na parketu sve do 10. novembra. A do tada Partizan čekaju četiri veoma zahtevne utakmice. 

Prvo će četa Željka Obradovića igrati još jedan meč protiv Crvene zvezde, ovog puta u ABA ligi (ponedeljak, 30. oktobar, 20.00), a zatim sledi gostovanje Baskoniji (petak, 3. novembar, 20.30). Ali, tu mukama Partizana nije kraj. 

Partizanu sledi jedno od najtežih gostovanja u ABA ligi i utakmica protiv Splita koju su u hali "Gripe" prošle sezone dobili trojkom Nanelija u poslednjim trenucima (95:96).

Ovaj susret na programu je u ponedeljak, 5. novembra od 17 časova, a poslednji u nizu duela koje će Panter propustiti biće protiv Fenerbahčea u "Štark areni" u četvrtak, 9. novembra od 20.30.

Ostaje da se vidi da li će Panter biti spreman u mečevima koji slede posle Fenera. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading