KAKAV OBRT Povratak Čanka u Litvaniju, čeka ga Lietkabelis

16:20 | 27-10-2023

Košarka 0

U neočekivanom preokretu, srpski trener Nenad Čanak se vraća na klupu litvanskog kluba Lietkabelis, zamenjujući dosadašnjeg glavnog trenera Robertsa Štelmahersa, izveštava litvanski portal "Basket News"

Nenad Čanak

Lietkabelis, trenutno sa bilansom od četiri pobede i dva poraza u litvanskom šampionatu, takođe se takmiči u Evrokupu, gde imaju jednu pobedu i tri poraza.


Nezadovoljni dosadašnjim rezultatima i prikazanom igrom, klub je odlučio da se rastane sa trenutnim trenerom i ponovo angažuje Nenada Čanka, koji je već bio na čelu ovog tima od 2018. do 2023. godine, pre nego što je prešao u turski klub Turk Telekom.  

Zvanično otpušten od strane turskog kluba u utorak, Nenad Čanak postaje ponovo dostupan za Lietkabelis, što su Litvanci odmah iskoristili. 

PRVO MESTO DELE MILJENICI "DELIJA" Igrači odlučili ko su najprljaviji košarkaši u Evroligi

Čankova prethodna epizoda na klupi ovog kluba ostavila je trag, a prošle sezone su u Evrokupu zauzeli četvrto mesto u grupi, pre nego što su poraženi od Pariza u četvrtfinalu. 

Očekuje se da se povratak Nenada Čanka na klupu Lietkabelisa pozdravi s velikim interesovanjem od strane navijača, a klub se nada da će se ponovnim dolaskom ovog iskusnog trenera postići bolji rezultati i povratiti stara slava. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading