KAKAV OBRT Povratak Čanka u Litvaniju, čeka ga Lietkabelis

16:20 | 27-10-2023

Košarka 0

U neočekivanom preokretu, srpski trener Nenad Čanak se vraća na klupu litvanskog kluba Lietkabelis, zamenjujući dosadašnjeg glavnog trenera Robertsa Štelmahersa, izveštava litvanski portal "Basket News"

Nenad Čanak
Alo/ Marko Metlaš

Lietkabelis, trenutno sa bilansom od četiri pobede i dva poraza u litvanskom šampionatu, takođe se takmiči u Evrokupu, gde imaju jednu pobedu i tri poraza.


Nezadovoljni dosadašnjim rezultatima i prikazanom igrom, klub je odlučio da se rastane sa trenutnim trenerom i ponovo angažuje Nenada Čanka, koji je već bio na čelu ovog tima od 2018. do 2023. godine, pre nego što je prešao u turski klub Turk Telekom.  

Zvanično otpušten od strane turskog kluba u utorak, Nenad Čanak postaje ponovo dostupan za Lietkabelis, što su Litvanci odmah iskoristili. 

PRVO MESTO DELE MILJENICI "DELIJA" Igrači odlučili ko su najprljaviji košarkaši u Evroligi

Čankova prethodna epizoda na klupi ovog kluba ostavila je trag, a prošle sezone su u Evrokupu zauzeli četvrto mesto u grupi, pre nego što su poraženi od Pariza u četvrtfinalu. 

Očekuje se da se povratak Nenada Čanka na klupu Lietkabelisa pozdravi s velikim interesovanjem od strane navijača, a klub se nada da će se ponovnim dolaskom ovog iskusnog trenera postići bolji rezultati i povratiti stara slava. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading