JOKIĆ IGRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Danilovićeve reči obradovale naciju

17:04 | 27-10-2023

Košarka 0

Srbija u Parizu u najjačem sastavu?

Nikola Jokić
Marko Metlaš

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je u velikom intervjuu za španski "Relevo" govorio na razne teme, a jedna od njih su i Olimpijske igre koje će se naredne godine održati u Parizu.

Na početku razgovora osvrnuo se na sjajan uspeh "orlova" na Mundobasketu kada je osvojena srebrna medalja.

- Ne samo zato što smo osvojili srebro na Svetskom kupu i to sa timom bez igrača poput Micića, Jokića ili Kalinića, već i zbog generacije talenata iz mlađih kategorija koje isplivavaju na površinu i čine nas optimističnim. Zbog igrača kao što je Topić, koji imaju veliki potencijal - rekao je Danilović za španski "Relevo".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Srbija je drugim mesto nam Svetskom kup u Manili obezbedila učešće na Olimpijskim igrama u Parizu sledeće godine, a predsednik OKS-a Božidar Maljković očekuje se da će u sastavu biti Nikola Jokić. U to veruje i Danilović.

- Da, očekujemo ga kao i sve ostale. Mislim da imamo sjajnu priliku - najavio je Danilović.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacijam, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading