DŽOKER PONOVO ODUŠEVIO KOŠARKAŠKI SVET Jokić uradio nešto potpuno neverovatno, pas iz auta o kom se priča (VIDEO)

07:31 | 28-10-2023

Košarka 0

Pa, ovo nije realno...

Nikola Jokić
AP Photo

Košarkaši Denver Nagetsa, aktuelni šampioni NBA lige, uspeli su da zabeleže i drugu pobedu u novoj sezoni, pošto su na gostvanju u Memfisu savladali Grizlise sa 108:104, uz poprilično solidnu partiju Nikole Jokića. 

Jokić je na sebi svojstven način odigrao ovaj meč, bio je blizu tripl-dabla, što više nije ni iznenađenje, imao je 22 poena, 12 skokova i sedam asistencija, dok je jedna bila apsolutno neverovatno.

Već je sebe Nikola apostrofirao kao jednog od najboljih dodavača, ne misleći samo na visoke igrače, već i generalno u ligi. Smisao za igru, za pas, na neverovanom nivou su kod ovog košarkaša, ali jedna asistencija će se dugo pamtiti. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVA POBEDA ZA NAGETSE Jokić nije bio briljantan, imao devet izgubljenih lopti, ali vodio Denver do trijumfa

Naime, tokom poseda, Nikola Jokić je dobio da izvede loptu iz auta sa strane, sa više od preko pola terena. On je dobio loptu, a onda je jednom rukom bacio alej-up za Erona Gordona, koji je tu loptu samo prikucao u koš!

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u videu u nastavku teksta.


BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading